Κι άλλη ΜΚΟ του Κουτουμερίδη στα αρχεία του ΥΠΕΞ επί ΓΑΠ


(φωτό: από παλαιότερη επίσκεψη του σημερινού πρωθυπουργού σε ΜΚΟ)

Την “πάπια” συνεχίζει να κάνει η κυβέρνηση για τα  «πράσινα ρουσφετολογικά stage» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτουμερίδη, συνεργάτες του οποίου έσπευσαν με δική του ενθάρρυνση να συστήσουν ΜΚΟ για να διεκδικήσουν το πρόγραμμα που αντιστοιχεί στον νομό Σερρών και φυσικά το ποσοστό της προμήθειας (πάνω από 150.000 ευρώ).

Αλλά, δεν είναι  η πρώτη φορά που ο Στάθης Κουτμερίδη εμπλέκεται με την τεχνογνωσία, το know how, των ΜΚΟς.  Τώρα ήταν το  «Κοινωνικό Δίκτυο Πολιτών» με το οποίο θα «βοηθούσε να χτυπηθεί η ανεργία στις Σέρρες». Πριν από μερικά χρόνια ήταν η ΜΚΟ  «Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκτυο Ανάπτυξης», με έδρα πάλι τις Σέρρες, καθώς ο Στάθης Κουτμερίδης ενδιαφερόταν και για την ανθρωπιστική δράση διεθνώς. Ήταν τότε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, με τον Γ.Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών , όταν εν μία νυκτί δημιουργήθηκαν περισσότερες από 300 ΜΚΟ, με σκοπό να μοιραστούν το χρήμα που έρεε άφθονο από το ΥΠΕΞ εκείνη την εποχή και γινόταν το δώσε και σ΄εμένα (και σώσε) μπάρμπα (Γιώργο).

Ιδού και η ταυτότητα της εν λόγω ΜΚΟ από τα αρχεία του Υπουργείου Εξωτερικών (επί ΓΑΠ)  με πρόεδρο αλλά και υπεύθυνο επικοινωνίας το νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη:

« Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκτυο Ανάπτυξης – Σέρρες, Υπεύθυνος επικ./Πρόεδρος: Ευστάθιος Κουτμερίδης, Πέτκογλου Ιωάννης, Μιχαηλίδης Νικόλαος, Ιδρυτικά μέλη: Λάντζος Ι., Απιδόπουλος Η., Γρέδης Π., Σημεαντωνάκη Ρ., Κουτμερίδου Π., Βασιλειάδης Η., Καλαθάς Ε., Φωτίου».

Αλέξανδρος Σγουρός

antinews.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.