Σε μία Οργουελική κοινωνία, αποτελεί πρώτη είδηση η “τηλεφωνική επικοινωνία του ΓΑΠ με τον Ρομπάι”…


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/8aa440ea03f601211f9aa02b9b7ed5a7.jpg?w=232&h=158Εφιαλτικές διαστάσεις έχει πάρει η βιομηχανία πλύσης εγκεφάλου στην Ελλάδα…

Πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜ”Ε”, η τηλεφωνική επικοινωνία Ρομπάι – ΓΑΠ.

Την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΓΑΠ απολαμβάνει τις διακοπές του στην βίλα του τ. ΥΠΟΙΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην Σέριφο.

Η είδηση δηλαδή θα μπορούσε να μεταδοθεί ως: Ο Έλληνας πρωθυπουργός ευρισκόμενος σε διακοπές εκτός Αθηνών, πήρε τηλέφωνο τον Ρομπάι αφού γύρισε από το προσφιλές του σπορ της κωπηλασίας.

Ή

Ο Έλληνας πρωθυπουργός που παραθερίζει μαζί με τον τ. ΥΠΟΙΚ στην βίλα του τελευταίου που δηλώνεται ως ενοικιαζόμενη αλλά εν προκειμένω χρησιμοποιείται χωρίς μίσθωμα και βέβαια χωρίς να καταβάλλονται φόροι αυτοπαράδοσης για την δωρεάν χρήση, επικοινώνησε με τον Ρομπάι, λέγοντας αερολογίες, προκειμένου οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε” να εξαπατήσουν τον κόσμο ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και όχι σε διακοπές.

Ή

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, τον οποίον οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφεύγουν συστηματικά για να μην συνδεθούν μαζί του, κατάφερε και βρήκε κάποιον για να μιλήσει στο τηλέφωνο, ώστε να ξεκινήσει έναν ορυμαγδό προπαγάνδας στα Ελληνικά ΜΜ”Ε” προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι κάποιος εκτός Ελλάδος τον παίρνει στα σοβαρά.

Ένας Οργουελικός εφιάλτης, στην χώρα της Αλήθειας…

olympia.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.