Συνελήφθη ο ΓΑΠ της Ουκρανίας! Οδηγήθηκε στην φυλακή!


 Η αρχηγός της πορτοκαλί επανάστασης στην Ουκρανία συνελήφθη για τις λαμογιές της αφού η δικαιοσύνη λειτούργησε κάποια στιγμή. Στην Ελλάδα ο αρχηγός της αντίστοιχης πορτοκαλί επανάστασης, παραμένει πρωθυπουργός…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα συνελήφθη η  Γιούλια Τιμοσένκο.

Διαβάστε την κοινή δήλωση της εκπροσώπου της Ε.Ε Catherine Ashton και του επιτρόπου  Stefan Füle, σχετικά με την σύλληψη της Yulia Tymoshenko (πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας)

“Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι από τις αναφορές των σημερινών γεγονότων στο Δικαστήριο Pechersk, με αποκορύφωμα τη σύλληψη της Γιούλια Τιμοσένκο, αρχηγού του Κόμματος Batkivschyna.

Η ΕΕ και άλλοι διεθνείς εταίροι της Ουκρανίας έχουν επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη για δίκαιη, διαφανή και ανεξάρτητη νομικές διαδικασίες για να αποφευχθεί κάθε αντίληψη μιας πολιτικής επιλεκτικής δικαιοσύνης. Τα σημερινά γεγονότα είναι ως εκ τούτου αίτιο ανησυχίας για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ουκρανία.

https://filologos10.files.wordpress.com/2011/08/051109ukraine2.jpg?w=300Θα επαναλάβω προηγούμενες δηλώσεις που εμείς και οι άλλοι συνάδελφοι έχουμε κάνει σχετικά με τα υψηλά πρότυπα, που αναμένουμε από μια χώρα που φιλοδοξεί να σχετίζεται πολιτικα με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καλούμε την Ουκρανία να υποστηρίξει τις αρχές και τις κοινές αξίες που αποτελούν τον πυρήνα της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης »

exomatiakaivlepo

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.