Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη ξαναχτύπησε! Να τον χαίρεστε κ. Ρέππα τον «αδιάφθορο»!


Γράφει ο Ηρακλής Μούρτος

Ξαναχτύπησε την κατάλληλη στιγμή ο «αμερόληπτος», ο «απηνής διώκτης της διαφθοράς» και «υπερασπιστής» των συμφερόντων του Δημοσίου, οΓενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος-Σωκράτης Ρακιντζής.

Ο «αδιάφθορος» που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της παραπομπής του Μητσοτάκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής,

Ο «αδιάφθορος» που κουκούλωσε τη Ζαχοπουλιάδα από την οποία ζημιώθηκε το Δημόσιο με πολλά δισ. ευρώ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε καταγγελίες για κακουργηματικές πράξεις στα χέρια του δεν έστειλε την υπόθεση στην εισαγγελία,

Ο «αδιάφθορος» που επιλεκτικά χειρίστηκε καταγγελίες κουκουλώνοντας τα γαλάζια σκάνδαλα.

Ο «αδιάφθορος» που δεν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, αλλά επιπλέον δηλώνει ότι έχει και συμβόλαιο για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην…
 ταράτσα του σπιτιού του, χρησιμοποιώντας ως μέσο τη δημοσιότητα, ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγμα: την ανανέωση της θητείας του, που έχει λήξει από το Σεπτέμβριο του 2009. Για αυτό προσπαθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα με διάφορα «εύπεπτα» θέματα ήσσονος σημασίας.
Αυτή τη φορά θύμα ήταν το σωματείο των ΕΛΤΑ, μετά τη μεγάλη του «επιτυχία» με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Με πολύ σοβαρό θέμα ασχολήθηκε ο «πιάσμαν»!

Οι εισφορές των 12 ευρώ που κατέβαλλε κάθε εργαζόμενος στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, τον απασχόλησαν αυτή τη φορά. Αυτά είναι θέματα για αγροφύλακα, όχι για τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Αυτό είναι το ειδικό βάρος που διαθέτει ο αναντικατάστατος;
Δεν υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις για να ασχοληθεί και να ασκήσει το ελεγκτικό του έργο; Οι ανθρωποώρες που δαπανήθηκαν, η φιέστα που διοργάνωσε, αλλά και το πλέον επικίνδυνο, η χειραγώγηση ενός θεσμού και η πλήρης στρέβλωσή του για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του συμφέροντος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η θητεία του…. άντε και κανά κοψίδι!
Έτσι θα αποκτήσει, κύριε Ρέππα, εμπιστοσύνη ο πολίτης στο καταρακωμένο πολιτικό σύστημα; Με τέτοια υποκείμενα γελοιοποιούνται οι θεσμοί.

sibilla-gr-sibilla

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.