ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ!!

Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών: «Αρνούμαι να πληρώσω!!!» Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.

Οι λόγοι είναι απλοί: Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές.
Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους. …

Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε. Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε;

Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.
Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη;

Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία. Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν.

Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε.
Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της. Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός;

Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος.

Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα.
Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια.

Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταϊζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζούν εις βάρος του.

Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια. Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά. Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία.

Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε.
Ο Ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του. Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου.
Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω…

lalipouli

Advertisements
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

6 ἀπαντήσεις στὸ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!

 1. Ὁ/ἡ Maria γράφει:

  Μαζί σου και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Dimitris Stathakis γράφει:

  Συμφωνώ, πολύ καλά να τα λέμε αλλά στην πράξη? ένας δημόσιος υπάλληλος ή συνταξιούχος δε μπορεί να πει το ίδιο, θα του παρακρατήσουν το ποσό από τον μισθό η την σύνταξη, αν καταλάβατε μερικοί καλά αυτοί που πληρώνουν τους φόρους τους πάντα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι, όλοι οι άλλοι δεν πληρώνουν άμεσα ή έμμεσα όταν το θελήσουν.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ Ιων γράφει:

  Αυτο το γραμμα να το στειλουμε ΟΛΟΙ.

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ὁ/ἡ ΕΛΛΗ ΛΑΟΥ γράφει:

  ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ:
  1. ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ 50% ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 200 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ Ή ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
  2. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ Η ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
  3. ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  4. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΕΥΝΟΜΙΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΗΘΙΚΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΤΙΜΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΑΛΗΘΕΙΑ…
  5. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
  ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΤΙ:
  Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΡΟΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
  Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ (300) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ – ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ – ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
  Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…
  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

   ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!

   ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.

   ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ “ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 45 ΕΤΩΝ .

   ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
   ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ .

   ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

   Μοῦ ἀρέσει

 5. Ὁ/ἡ Ελευθερία Πανοπούλου γράφει:

  Προτείνω το τελευταίο βιβλίο του Ν.Μπογιόπουλου με τίτλο «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε». Το θεωρώ χρήσιμο «εργαλείο» για να κατανοήσουμε «τι» συμβαίνει στον κόσμο και στην Ελλάδα, αλλά και «γιατί» συμβαίνει.
  Το βιβλίο, αφενός θέτει τα κρίσιμα ερωτήματα, αφετέρου δίνει στέρεες απαντήσεις:
  * Πόσοι φτωχοί απαιτούνται για να «παραχθεί» ένας πλούσιος;
  * Πώς γίνεται την τριετία 2008-2010, που δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι προστέθηκαν στις στρατιές της απόλυτης φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ανεργίας, ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη να έχει διπλασιαστεί;
  * Ποιοι, πώς και γιατί δημιουργούν τα χρέη και τα ελλείμματα;
  * Ποια τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδα και τον κόσμο;
  * Ποιος ο ρόλος της ΕΕ, του ΔΝΤ, του εγχώριου πολιτικού συστήματος;
  * Γιατί η Ιστορία της Ελλάδας είναι μια διαρκής ιστορία χρεών, ελλειμμάτων και Μνημονίων από το 1821;
  * Πού μας οδηγούν τα Μνημόνια και πώς φτάσαμε ωε εδώ;
  * Η κρίση έχει πρόσημο κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό; Την προκαλούν όλοι; Την πληρώνουν όλοι;
  * Ποιοί και πώς κερδίζουν από την κρίση;
  * Ποιά είναι η «διέξοδος» από την κρίση και πώς επιτυγχάνεται;

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...