Κινδυνεύουν να κλείσουν 21 μικρά αεροδρόμια λόγω εργασιακής εφεδρείας!


Image

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για δεκάδες μικρά αεροδρόμια στη χώρα, βλέποντας ακόμα και “λουκέτο”, σε πολλά από αυτά, εξαιτίας της εργασιακής εφεδρείας.

Ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, Βασίλης Αλεβιζόπουλος, μιλώντας στο Βήμα FM, δήλωσε ότι η επιβολή της εργασιακής εφεδρείας απογυμνώνει πολλά αεροδρόμια από εξειδικευμένο προσωπικό, με αποτέλεσμα 21 μικρά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα να κινδυνεύουν να κλείσουν από την έλλειψη προσωπικού.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της ΟΣΥΠΑ, σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας εντάσσεται εξειδικευμένο προσωπικό, όπως ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, επιθεωρητές ασφάλειας πτήσεων και πυροσβέστες, γεγονός που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην λειτουργία των αεροδρομίων, όπως καθυστερήσεις στις πτήσεις.

“Απογυμνώνονται σήμερα και ο εναέριος χώρος και τα αεροδρόμια” τόνισε ο κύριος Αλεβιζόπουλος, υπογραμμίζοντας πως αυτό συμβαίνει τη στιγμή που οι προβλέψεις δείχνουν ότι το 2012 θα αυξηθούν κατά 25% οι αφίξεις από χώρες της Ευρώπης προς τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.