ΓΑΠ όπως λεμε «ότι να ‘ναι»!


«Ο υπόκωφος ρατσισμός αποτελεί απειλή για την Ευρώπη, την Ευρώπη του σήμερα και του αύριο» τόνισε μιλώντας στο 22ο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. «Τώρα που χρειάζεται να συγκλίνουμε, να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας, σήμερα, απαιτείται όσο ποτέ άλλοτε η ανατροπή αυτών των αντιλήψεων, η επαναφορά αξιών που στερέωσαν την αρχική ιδέα της Ευρώπης, προκειμένου να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις στην Ένωση.» Αναφερόμενος στις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησής του το προηγούμενο διάστημα έκανε λόγο για«πρωτοφανή σε μέγεθος ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» για την οποία «δώσαμε μάχη και πείσαμε» και συνέχισε:

«Πείσαμε, ότι μπορούμε να είμαστε αξιόπιστοι και τιμούμε την εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη των εταίρων μας, τη στήριξη των λαών και των φορολογούμενων κάθε χώρας που βοηθά τη χώρα μας, προσπαθώντας εμείς να είμαστε όσο γίνεται πιο συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Και αυτό, βεβαίως, με βαριές θυσίες των πολιτών.Τονίζω πάντα ότι αυτή η αλληλεγγύη είναι μια επένδυση. Επένδυση σε μια Ελλάδα διαφορετική, όχι στην Ελλάδα του πρόσφατου παρελθόντος. Αλλά αυτή η αλληλεγγύη προς τη χώρα μας δεν αρκούσε για να αντιμετωπισθεί συνολικά η κρίση.» Διαβάστε την ομιλία.

πηγή

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΓΑΠ όπως λεμε «ότι να ‘ναι»!

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Ο παλιομαλάκας……ο ανισόρροπος…….

  που αντί να τον έχουν κλείσει σε κανα μπουντρούμι όταν γεννήθηκε σαν το Κωσταλέξι τον αμολύσανε ελεύθερο και τον πληρώνουν για να λέει σαχλαμάρες και να παίζει με παπάκια……

  Ο ανάποδος Μίδας……

  Ο Μίδας ότι έπιανε το έκανε χρυσό……

  και αυτός είναι ο Αρχίδας…..

  ότι πιάνει το κάνει σκατά……

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.