Με όλο τον προσήκοντα σεβασμό κύριε πρόεδρε…


Γράφει ο Μακεδών

Υπάρχουν ιστορικές περίοδοι στην Ελλάδα που οι άνθρωποι οι οποίοι φιλοδοξούν να διαχειριστούν τα κοινά της χώρας δεν εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον λαό που προτίθενται θα υπηρετήσουν αλλά ούτε έχουν και την καλύτερη γνώμη.

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν ερασιτεχνικά τα ιστολόγια έχουν καταθέσει την ψυχή τους και τις ατέλειωτες ώρες να δημιουργήσουν ένα κοινωνικό αγαθό που είναι προσιτό στον καθένα και που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με την προσωπική του συνεισφορά στην διαμόρφωση μιας άλλης άποψης.

Αυτή η άποψη που δεν υπήρχε στις στήλες του κατεστημένου τύπου ή στην τηλεόραση εκφράστηκε στα μέσα έκφρασης μέσω του διαδικτύου. Όλα τα ιστολόγια είναι καλά, θα αναρωτηθείτε κάποιοι, και σπεύδω να απαντήσω όχι βέβαια. Υπάρχουν άθλια και απίστευτης κακίας στις αναρτήσεις που κάνουν, αλλά όπως σε όλα τα ανθρώπινα έργα και εδώ εκφράζουν τον δημιουργό τους και την κατώτερη ψυχοσύνθεσή τους.

Αν όλα αυτά ενοχλούν την πολιτική καθεστηκυία τάξη έ τι να κάνουμε οι ιδέες, ευτυχώς, δεν διώκονται ακόμη στην Ελλάδα, όπως είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ωστόσο κάνουμε φαίνεται λάθος, και ενοχλούνται πολλοί αν και δεν εμφανίζονται να δηλώνουν ανοιχτά την αντίθεσή τους.

Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι με την εμπειρία τους και τις επαγγελματικές τους δυνατότητες δημιουργούν ενδιαφέροντα ή και πολύ κακά ιστολόγια απαράδεκτης εμφάνισης.

Αλλά και αυτά δημιουργούν την αυτόματη ποιοτική σύγκριση και ο κόσμος έχει αισθητήριο και ξεχωρίζει ή απορρίπτει.

Το ιστολόγιο που μου κάνει την τιμή να φιλοξενεί τις απόψεις μου περί παντός του επιστητού, δεν διανοήθηκε να κάνει την παραμικρή επέμβαση λογοκρισίας, αντιθέτως προσπαθεί να το προβάλλει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Με ποιο τρόπο θα είχαμε την δυνατότητα να πούμε τις απόψεις μας, όπως άλλωστε είδα και τον λόγο του προέδρου του ΛΑΟΣ μέσω του διαδικτύου.

Ο λόγος σας κύριε πρόεδρε είναι διχαστικός αλλά και νεφελώδης γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι Έλληνες έχουν αποκρυσταλλωμένη άποψη για την αριστερά. Άλλωστε αν είχαν την τεράστια επιρροή οι εφημερίδες τους θα είχαν την πρώτη κυκλοφορία, πράγμα που δεν συμβαίνει.

Βεβαίως τους υπόλοιπους μας θεωρείτε ότι ψηφίζουμε ανάλογα με τις οικονομικές μας σκέψεις και αυτό προσωπικά με προσβάλει σαν άνθρωπο και σαν Έλληνα.

Όχι κύριε πρόεδρε δεν θέτουμε σε τέτοια βάση την ψήφο μας αλλά στην πορεία που πρέπει να έχει η χώρα. Και η χώρα μου ταλαιπωρείται, λοιδορείται, ταπεινώνεται εξ αιτίας αυτής της απαξίωσης που έχετε οι πολιτικοί σε λιγότερο ή μεγαλύτερο βαθμό για τον πολίτη και τις προσδοκίες του.

Το πολίτευμα που πιστεύω και αγωνίζομαι να υπηρετώ είναι η δημοκρατία, άρα ανήκει σε μας η ευθύνη να επιλέξουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε πίσω μας στο χώρο της περιφρόνησης. Αν εσείς οι πολιτικοί αρχηγοί δημιουργείτε εντυπώσεις αλλά όχι έργο είναι το δικό σας πρόβλημα της αξιοπιστίας και τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται στην χώρα.

Ο Ελληνικός λαός αν θέλει το δικό του εθνικό νόμισμα και χρειάζονται 40 δισ. ευρώ όπως λέτε για την μετατροπή και την ομαλή μετάβαση της αλλαγής να είστε σίγουρος ότι θα βρεθούν, αρκεί να γνωρίζει την αλήθεια για την πορεία της χώρας για μια πραγματική αλλαγή και για πλήρη διαφάνεια και εθνική πορεία.

Οι εκλογές είναι δημοκρατικό δικαίωμα και κατάκτηση των ελεύθερων ανθρώπων. Με όλο τον προσήκοντα σεβασμό κύριε πρόεδρε.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.