ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ;


Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Από τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις του Παπακωνσταντίνου, ως τσάρου της Οικονομίας ότι δεν πρόκειται να ληφθούν άλλα μέτρα διότι αυτό θα σήμαινε ότι θα είχε αποτύχει στο σχεδιασμό του για την έξοδο της χώρας από την κρίση, από τις παρομοίως κάλπικες δηλώσεις του διαδόχου του Βενιζέλου ότι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν είναι φοροεισπρακτικό μέσο διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, και που τελικά με εισήγησή του μετετράπη όχι μόνο σε φοροεισπρακτικό αλλά και σε εκβιαστικό μηχανισμό για την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων (ή πληρώνεις ή σου κόβω το ηλεκτρικό ρεύμα), φθάσαμε στο χθεσινό ΣΤΟΙΧΗΜΑ του Παντελή Οικονόμου, από του βήματος της Βουλής!!!

Ο κ. Οικονόμου προκειμένου προφανώς να εντυπωσιάσει και να πείσει τους βουλευτές που αντιτίθεντο στα χθεσινά χαράτσια που εισήχθησαν με την διαδικασία του επείγοντος για ψήφιση στη Βουλή, το έριξε στο στοίχημα και μάλιστα προκαλούσε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να βάλουν μαζί του στοίχημα για το αν και τι μέτρα θα ληφθούν αργότερα, μιας και τα μέχρι τώρα ληφθέντα, όπως ισχυρίζονται οι αντιπολιτευόμενοι, κάπου θα αποτύχουν στους στόχους τους, όπως άλλωστε έγινε μέχρι τώρα.

Κανείς δεν βρέθηκε να στοιχηματίσει αφενός και εκ του ασφαλούς αφετέρου προκαλούσε το στοίχημα, λες και βρισκόταν σε καφενείο ο κ. Οικονόμου. Εκ του ασφαλούς διότι γνωρίζει ότι όταν γίνουν εκλογές δεν θα είναι εκεί που είναι τώρα αλλά απέναντι και θα το παίζει και αντιμνημονιακός, όπως και πριν την υπουργοποίησή του.

Πάμε στοίχημα κ. Οικονόμου και για τα δύο μαζί; Σε προκαλώ εγώ τώρα, γιατί ξέρω ότι θα το χάσεις σίγουρα.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ;

  1. Ὁ/ἡ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ γράφει:

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ; ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.