Σκηνές ντροπής με το νοσοκομείο Πύργου… Νενεκοι οι πράσινοι τοπικοί τύραννοι που αποθέωναν τον ΓΑΠ και τον Ασεμπίγιο, αδιάφορος ο Λοβέρδος.


Πλήρης διάλυση του κράτους από τους ανεύθυνους, τεμπέληδες και απατεώνες σοσιαλφασίστες. Κατάφεραν να πτωχεύσουν ηθικά και υλικά μία χώρα μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Και όμως, αντί οι τοπικές κοινωνίες να αφυπνίζονται, παριστάνουν τους σφουγγοκωλάριους μίας εξουσίας που θα καταρρεύσει κάτω απο τις χειρότερες συνθήκες και θα τους συμπαρασύρει.

Αυτοί λοιπόν που παρίσταναν τους κομπάρσους στο θέατρο ΓΑΠ – Ασεμπίγιο, οι τοπικοί αρλεκίνοι που εξαπάτησαν τον λαό αφήνοντας ακόμα και το περιβόητο ταμείο υπέρ πυροπλήκτων στα χέρια των πράσινων απατεώνων, παρακολουθούν απαθείς την κατάρρευση των δομών της υγείας, κάτω από τις μασχάλες του πράσινου εγωπαθή ομορφάντρα Λοβέρδου.

Πάλι καλά που υπάρχει και ο εμπορικός σύλλογος με αιχμή του δόρατος τον Αντιπρόεδρο Πάνο Χήνο και άλλους ανθρώπους της δουλειάς και όχι κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες που αγωνίζονται να περισώσουν ότι μπορούν. Με προσωπική συμβολή και δουλειά προσπαθούν να υποκαταστήσουν το πράσινο (παρα)κράτος. Αυτό δεν σημαίνει ότι συγκρατούν την οργή τους αφού ο Χήνος διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι “δεν θα περιμένει τον Λοβέρδο για να τον κεράσει γαλακτοκομικά, αλλά θα πάει ο ίδιος να τον βρει όταν κατηφορήσει στην Πάτρα…”

Όχι μόνο γαλακτοκομικά Πάνο μου, αλλά και πατερίτσες μια και μιλάμε για υγεία… είναι και της μόδας!

olympia.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.