Ποιος θα μας διώξει από την ΕΕ κ. Λαγκάρντ;


Είναι  γνωστό πλέον σε όλους ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει. Το χρέος της αναδιαρθρώθηκε, οι οίκοι αξιολόγησης πιστοποίησαν την χρεοκοπία, τα CDS ενεργοποιήθηκαν, το κράτος δεν μπορεί να εξοφλήσει ακόμα και τα κουρεμένα ομόλογα αν δεν δοθούν τα χρήματα από την τρόϊκα κ.λ.π.

Με όλα αυτά δεδομένα, περιέργως πως, η διευθύντρια του ΔΝΤ κ. Κριστίν Λαγκάρτντ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr, δίνει μια συνέντευξή στην εκπομπή “60 Minutes” του αμερικανικού δικτύου CBS, που θα μεταδοθεί την Κυριακή, με την οποία ουσιαστικά κάνει παρέμβαση στα προεκλογικά πράγματα της Ελλάδας και λέει ότι «δεν είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει τη χρεοκοπία και την υποχρεωτική έξοδο από την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση» Και για να μην συμβεί αυτό η κ. Λαγκάρντ προτείνει πως είναι «άκρως αναγκαίο να υπηρετηθεί με συνέπεια το συμφωνηθέν πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα».

Αφού όμως η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, για ποια άραγε χρεοκοπία μας προειδοποιεί η κ. Λαγκάρντ; Επιτέλους αυτός εδώ ο λαός πρέπει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Τι νόημα έχει να λέει προεκλογικά προς την χρεοκοπημένη Ελλάδα «προσέξτε για να μην χρεοκοπήσετε;». Είναι δηλαδή σαν να λέει στον πεθαμένο «πρόσεξε να μην πεθάνεις»!!!

Αν αυτό το απειλητικό μήνυμα, περί δήθεν χρεοκοπίας, απευθύνεται κυρίως προς μη γνωρίζοντες και αφελείς, το κύριο απειλητικό μήνυμα που θέλει να περάσει  η κ. Λαγκάρντ προς όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες είναι αυτό που περιέχει στη δεύτερη φράση της, δηλαδή «υποχρεωτική έξοδο από την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση». Στην ουσία δηλαδή η κ. Λαγκάρντ λέει «είτε θα εξαθλιωθείτε, είτε θα φύγετε από το ευρώ και την ΕΕ».

Είναι ακριβώς το ίδιο δίλημμα που βάζει στους Έλληνες ψηφοφόρους το εντολοδόχο κατοχικό πολιτικό σύστημα, δηλαδή «ευρώ ή δραχμή;». Μάλιστα η κ. Λαγκάρντ το προχώρησε το πράγμα ακόμα πιο πέρα και απείλησε και με έξοδο και από την ίδια την ΕΕ.

Την απειλή της επιστροφής στη δραχμή, μπορούμε να την κατανοήσουμε, άλλωστε η εφαρμογή των μνημονίων, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια εκεί ακριβώς και αυτό φαίνεται πλέον να είναι επιλογή, όμως την απειλή για έξοδο από την ΕΕ δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε.

Ποιος θα μας διώξει από την ΕΕ κ Λαγκάρντ; Δώστε μας περισσότερες εξηγήσεις!!!

πηγή

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.