Πουλάω την ψήφο μου στο ΠΑΣΟΚ


Ο Ακης τζοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, αλλά και όσοι άλλοι πολιτικοί λέγετε ότι έχουν καταχραστεί λεφτά του δημοσίου, αυτό έγινε γιατί εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα με την δωρεάν της ψήφου μας να πλουτίσουν.

Σκεφτόμενος τα πράγματα λίγο ποιό ρεαλιστικά, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι λάθος που εμείς οι ψηφοφόροι τους δίναμε την ψήφο μας χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Πχ, από όσα άκουσα στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι, μόνο ο Τσοχατζόπουλος έχει μαζέψει τουλάχιστον 40 – 50 εκατομμύρια Ευρώ, λόγο του ότι εμείς του δίναμε δωρεάν την ψήφο μας , και εγώ τώρα ρωτάω, γιατί ο Τζοχατζόπουλος να μην έδινε όχι πολλά, 10000 ευρώ για κάθε ψήφο, έτσι το όραμα του σοσιαλισμού και της ισότητας όλων θα ήταν πραγματικότητα.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Πάγκαλος, ο οποίος εκλέγεται συνεχώς και χωρίς δυσκολία τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια, δήλωσε ότι οι Έλληνες πουλούν την ψήφο τους εν όψη των εκλογών. Πάντως, για να το ξέρει ο Πάγκαλος αυτό, πάει να πει ότι μάλλον και ο ίδιος αγόραζε τους ψήφους, όπως και όλοι στο ΠΑΣΟΚ, διαφορετικά δεν εξηγάτε πως ενώ είναι άχρηστοι εκλέγονται συνεχώς.

Βλέπεται και τώρα, ενώ ο Βενιζέλος μαζί με όλο το ΠΑΣΟΚ, σχεδόν διέλυσαν την ελληνική οικονομία, εν τούτοις ο Βενιζέλος είναι πρώτος στην καταλληλότητα ως πρωθυπουργός.

Λοιπόν, αν ο Πάγκαλος ξέρη ότι οι Έλληνες πουλούν τους ψήφους, γιατί ο Βενιζέλος να μην μπορεί να τους αγοράσει;

Το θέμα είναι ότι εγώ που τουλάχιστον για 15 χρόνια ψήφιζα ΠΑΣΟΚ, δεν πήρα ποτέ ούτε ένα ευρώ, τόσο βλάκας ήμουν που τους ψήφιζα για να τα οικονομούν αυτοί.

Από φέτος το πήρα απόφαση, θέλω 10 000 ευρώ, εξάλλου τι είναι 10000 ευρώ, μπροστά στα 50 εκατομμύρια Ευρώ, που μάζεψε ο Τζοχατζόπουλος.

Εγώ ψήφο στο ΠΑΣΟΚ δεν ξαναδίνω δωρεάν.

Εσείς που εξακολουθείτε να είστε σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ, ας τους ξαναψηφίσετε

 

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.