Δυστυχώς παρερμηνεύετε την ψήφο μας ηθελημένα.


γραφει ο αρισταρχος

Τα μηνύματα των εκλογών , κατά την γνώμη μου θα πρέπει να εκλογικευτούν σε δύο λαϊκές απαιτήσεις.

Η μία το τέλος του διπολισμού.

Η δεύτερη, αλλαγή όλων των παραμέτρων που υπαγορεύουν την καταστροφή του κοινωνικού ιστού.

Από την Ευρώπη πέφτουν βροχή οι δηλώσεις για το μέλλον μας. Μελλοντολόγοι, προφήτες, “εσκιτζήδες” που ανεύθυνα, ανέμελα ποδοπατούν έναν λαό κι από πίσω χαριτολογούν την πειραματική τους αποτυχία. Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής πέθανε!

Το στημένο σκηνικό με τις μειώσεις μισθών , συντάξεων με την επιβολή έκτακτων κεφαλικών φόρων και με τις κάθετες αυξήσεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, πρέπει να οριστικοποιηθεί από τα δύο κόμματα που το έστησαν.

Τα δύο κόμματα τρέμουν στην ιδέα νέας εκλογικής μάχης γιατί τα ποσοστά τους θα πέσουν τόσο πολύ που θα διαλυθούν. Παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να τον βάλουν σ’ ένα γήπεδο με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα την ήττα! Το σκορ είναι αδιάφορο. Εκείνο, το αντιλαμβάνεται και δεν δέχεται.

Τότε, επιστρατεύουν την δεξαμενή περισυλλογής του ΠΑΣΟΚ. Και ενώ προετοιμάζονται όλοι οι μελλοντικοί απατηθέντες περί την ΔΗΜΑΡ ψηφοφόροι γίνεται χαμός με τις αντιδράσεις. Το σενάριο αλλάζει γιατί χωρίς ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν γίνεται και όλοι σηκώνονται και με φόντο τον ανώτατο άρχοντα τεντώνουν τον αντίχειρα και δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον αρχηγό του.

“Αυτός είναι! Αυτός αρνείται την οικουμενική και φυσικά όλα τα κακά που ακολουθούν. Ακυβερνησία, κίνδυνος εξόδου από το ευρώ κλπ. Δείτε, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν μας έδωσαν όλα τα λεφτά. Άμα θέλετε ξαναψηφίστε τον.”

Και οι προβολείς δείχνουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στον Τσίπρα. Και όλοι οι άλλοι, οι μαγαρισμένοι από τα επώδυνα των τελευταίων δύο ετών, στην σκιά. Είδες λαέ τι λάθος έκανες; Άμα θέλετε ξαναψηφίστε τον. Θα πάμε όλοι στην κόλαση.

Να σας θυμίσω πως αυτή την στιγμή πάνω από ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι ζουν στην κόλαση!  

Δεν ξέρω πόσο μεθοδευμένη ήταν η πλήρης άρνηση του ΚΚΕ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτό για να διαχωριστεί η “πραγματική” αριστερά που είναι το ΚΚΕ. Και να ψηφιστεί η light έκδοση της αριστεράς, η σοσιαλιστική κεντροαριστερά που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ που ένοιαξε τον απλό λαό. Ένα είναι το πρόβλημα, σύνθετο και δολοφονικό. Απαλλάξτε μας από τα δεσμά! Και ο Τσίπρας λέει κάτι που ανεβάζει αυτή την στιγμή. Δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα τον Ιούνιο. Έτσι απλά και χειροπιαστά.

Λοιπόν αρχηγοί του πρώην διπολισμού, ή δίνετε την πλήρη και εν λευκώ διαχείριση αυτών που εσείς τα κάνατε μπάχαλο ή πάμε εκλογές και επαληθεύεται αυτό που είπατε κε Βενιζέλο.

Το ΠΑΣΟΚ σάπισε. Συμπληρώνω προς κον Σαμαρά. Έπεται η ΝΔ. Αν δεν το βλέπετε λυπάμαι.

Θυμάστε τις διαφημίσεις του μακαρίτη του Τρίτση; “Έργο Τρίτση!” Χτες γεωπόνος πεπειραμένος 35 ετών με μισθό 1100ευρώ του πλασάρει κάτω από τα μάτια ο εργοδότης του την νέα κατ’ εντολή της τρόικας και θεσμοθετημένη των παρ’ ημών βουλευτών διμερή σύμβαση των 584ευρώ! Κι επειδή ο εργοδότης τον έχει ανάγκη δέχεται να του δίνει τα υπόλοιπα σε μαύρο φόντο για να τον κρατήσει στην δουλειά. Σας αρέσει; Είστε υπερήφανοι; Έργο τίνος;

ΕΡΓΟ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ! ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Ποιος στην χάρη μας. Ευτυχείτε και πάμε στις εκλογές του Ιουνίου και σεις είστε αυτοκτονημένοι, τελειωμένοι. Εσείς και τα μηχανάκια σας.

Κάποτε ο κος Πιπερόπουλος έγραφε “Καληνύχτα Ελλάδα”

Τώρα λέμε “Καληνύχτα ΠΑΣΟΚ καληνύχτα ΝΔ, καληνύχτα Ευρώπη της Μέρκελ.

Καλημέρα Ελλάδα!

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.