Θεατρινισμοί και … καραγκιοζιλίκια!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Είχα γράψει στην αρχή της νέας προεκλογικής περιόδου ότι θα ακούσουμε και θα δούμε απίθανες έως απίστευτες καταστάσεις από τους τρομοκρατημένους του δικομματισμού αλλά και τους εξωτερικούς αφεντάδες τους!
Πράγματι κάθε μέρα όλοι αυτοί οι “τύποι” μαζί με τους ξεπουλημένους δημοσιοκάφρους που τους κάλυπταν και τους καλύπτουν τόσα χρόνια (με το αζημίωτο φυσικά) διαγωνίζονται στην τρομολαγνία και στους εκβιασμούς της Ελληνικής κοινωνίας για να τους ψηφίσει να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του ξεπουλήματος της πατρίδας μας αλλά και να μείνουν ατιμώρητοι για όλα αυτά τα πολιτικοοικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος μας.
Σε αυτή τους λοιπόν την προσπάθεια αρχίζουν και γελοιοποιούνται όπως την δήθεν “αυθόρμητη” παρέμβαση αυτής της Πολωνέζας… (ότι βίωσε την χρεοκοπία στην πατρίδα της και να μη πάθουμε και εμείς τα ίδια κ.τ.λ) στην δημόσια προεκλογική ομιλία (σε κλειστό χώρο) του κ. Βενιζέλου ο οποίος πήρε την “πάσα” της για να μας απειλήσει για άλλη μία φορά με το γνωστό ύφος και τις ανιαρές και άνευ ουσία μπουρδουλογίες του!
Στημένο σκηνικό “αβάντας” των υποτελών της Μέρκελ και των τοκογλύφων τραπεζιτών το οποίο πρόβαλλαν υπέρμετρα τα κανάλια των εγχώριων πατρώνων τους και το οποίο σίγουρα θα επαναληφθεί με διάφορους τρόπους μέχρι τις εκλογές της 17ηΙουνίου!
Επ’ ευκαιρία καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν κάποιοι γνωστοί της εν λόγω “αυτόκλητης” κυρίας Μαργαρίτας (που νοιάζεται τάχατε για όλους μας) για το τι ακριβώς μέρος του λόγου είναι και η προσωπική μου συμβουλή είναι αν πράγματι φοβάται για την χρεοκοπία μας μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσει … στην πατρίδα της!
Αι σιχτίρ πια!
Υποσημείωση
Δείτε και ακούστε το βίντεο με τις “υποδείξεις” της κυρίας και θα καταλάβετε το “στήσιμο”!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gcfPNAfqVjQ

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.