10η Ιουνίου του 1944 … Μέρα Μνήμης!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Σήμερα συμπληρώνονται εξήντα οχτώ χρόνια από την 10η Ιουνίου του 1944, όπου στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων από τις στην Ελλάδα Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.

Ναι από τους Γερμανούς αυτούς τους παγκόσμιους υπανθρώπους και τρομοκράτες οι οποίοι και σήμερα προσπαθούν να καθυποτάξουν για 3η φορά ολόκληρη την Ευρώπη όχι με μάχη σώμα με σώμα (όπου πάντα χάνουν) αλλά με οικονομικό πόλεμο μια και τόσα χρόνια δημιούργησαν στην πατρίδα μας τους σύγχρονους “εφιάλτες” του δικομματισμού τους οποίους κρατούν στο χέρι (για να μη πω από τ’ α@@@@α) αφού  τους δωροδόκησαν, τους έδωσαν μίζες μέσω τον εξοπλισμών αλλά έγιναν και χορηγοί σε κάποιους λόγω “εκτίμησης”!!!.

Για αυτό στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πρέπει να αποτελειώσουμε τους σύγχρονους δωσίλογους και προδότες οι οποίοι αφού υπέγραψαν τις επιστολές τις υποταγής και του “Ναι σε όλα” (στην σύγχρονη απόγονο των Es-Es την κ. Μέρκελ και το σκουλήκι που ονομάζεται Σόιμπλερ) τώρα μας μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση και για συνευθύνη!

Δώστε τους το μάθημα που τους αξίζει έχοντας στο μυαλό σας τους 300 του Λεωνίδα, το Κολοκοτρώνη αλλά και τους παππούδες μας που άφησαν τα κόκαλα τους στις χιονισμένες οροσειρές της Πίνδου το 40 και μετά στους δρόμους της Αθήνας από τα πυρά των Γερμανών ή την πείνα!

Τώρα δεν μας απειλούν με βόμβες και ριπές από αυτόματα όπλα αλλά μας βομβαρδίζουν από τα τηλεπαράθυρα των πρακτόρων και των χαφιέδων τους με εκβιαστικά και τρομολαγνικά σενάρια θέλοντας να μας αρπάξουν την ψήφο μας για να παραγράψουν τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες αλλά και για να ολοκληρώσουν την εξαθλίωση μας.

Κλείστε τα τηλεπαράθυρα που έκαναν επί μέρες μείζον θέμα (στημένο κατά την γνώμη μου) τα χαστούκια και τους “ευπρεπείς” διαλόγους μεταξύ μελών του “μπουρδέλου” (όπως το κατάντησαν κοινοβουλίου) αγνοώντας τα καθημερινά “μπούκα” των ληστών στα σπίτια και τις περιουσίες μας, την αγωνία των αρρώστων που δεν βρίσκουν τα φάρμακα τους, την απελπισία των ανέργων που κάθε μέρα βλέπουν να μεγαλώνει η πολυπληθείς παρέα τους (έχουν φτάσει 1.100.000 επίσημα αλλά σίγουρα ξεπερνούν το 1.500.000) αλλά και το άδοξο τέλος των αυτοχείρων οι οποίοι λυγίζουν από τα οικονομικά τους  προβλήματα.

Ολοκληρώστε αυτό που “σοφά” πράξατε στις εκλογές της 6ηςΜαΐου στέλνοντας τους εκεί που τους αξίζει δηλ. κάποιους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και άλλους στην … Φυλακή!

Υποσημείωση

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε για άλλη μία φορά τον “πολιτισμό” αυτών που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας στέλνουν τελεσίγραφα για να εκλέξουμε τους εγχώριους υποτακτικούς και υπαλλήλους τους!

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.