ΔΗΜΑΡ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας συκοφαντεί ως “Μνημονιακούς”!


Σκληρή απάντηση της ΔΗΜΑΡ στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑΑπάντηση έδωσε η Δημοκρατική Αριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

«Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί προσπαθούν να κρυφτούν ο ένας πίσω από τον άλλο και όλοι μαζί προσπαθούν να κρυφτούν από τον ελληνικό λαό» είχε υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς ότι «έχουν ήδη συμφωνήσει στα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας των 15 δισ. ευρώ και απλώς σκηνοθετούν την παρουσίασή τους».

Από τη πλευρά της η Δημοκρατική Αριστερά τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «προαναγγέλλει τη χρεοκοπία της χώρας, νομίζοντας ότι έτσι θα αποσείσει τις ευθύνες του. Ψηφοθηρεί, καλλιεργώντας την αυταπάτη ότι υπάρχει ο εύκολος δρόμος της απαλλαγής από το μνημόνιο με την επίδειξη στάσης “τσαμπουκά”» και «σχεδόν εύχεται την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, για να έρθει μετά ως σωτήρας που θα ευαγγελιστεί την ανόρθωση», αδιαφορώντας για τις οδυνηρές επιπτώσεις στο λαό από μια χρεοκοπία της χώρας.

Όπως υπογραμμίζεται, παρά την κατασυκοφάντησή της από το ΣΥΡΙΖΑ ως μνημονιακή δύναμη, η ΔΗΜΑΡ δεν κάμπτεται και «θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για τη σωτηρία της χώρας, τη σταδιακή απαγκίστρωση από τους επαχθείς όρους του μνημονίου και τη μετάβαση σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης με την κοινωνία όρθια».

«Η ΔΗΜΑΡ γνωρίζει πολύ καλά ότι το μέγιστο κόστος θα είναι η τυχόν χρεοκοπία της χώρας. Αυτό που για μας προέχει είναι η ζωή των εργαζομένων και της νεολαίας, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

πηγή

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.