Μόνο η Μαντόνα η Νταλάρα και η Κανέλη, δεν βλέπουν ότι η Τουρκία σκόπιμα φέρνει τους λαθρομετανάστες.


Γέμισε την κοιλιά της δύσης από ελευθερία και πολιτισμό και τώρα προσπαθεί να τα μετατρέψει σε σκατά.

Σε ετήσια βάση περνούν τον Έβρο περίπου 120-130 000 λαθρομετανάστες, προερχώμενοι από χώρες όπως Πακιστάν Αφγανιστάν Συρία Αλγερία Αίγυπτο Παλαιστίνη κτλ κτλ.

Πράγματι μερικές χώρες βρίσκονται σε πόλεμο ή σε δύσκολη οικονομική κατάσταση,  ίσως κάποιοι από αυτούς έχουν πραγματικούς λόγους να θέλουν να μεταναστεύσουν, αν και δεν καταλαβαίνω  που βρίσκει ένας 4-5000 Ευρώ, όταν το κατά κεφαλήν του εισόδημα είναι 6-7-8-10 φορές λιγότερο.

Είναι σαν να πληρώνει ένας Έλληνας 120 με 200 000 Ευρώ για να πάει στην Γερμανία, το κατά κεφαλήν εισόδημα του Έλληνα το 2010 ήταν 22,636 Ευρώ, ενός Πακιστανού την ίδια χρόνια ήταν 1,912 Ευρώ και ενός Αφγανού 688 Ευρώ, μόνο από αυτήν την σύγκριση προκύπτει ότι δεν μεταναστεύουν οι κατατρεγμένοι και οι φτωχοί, αλλά οι προύχοντες, ή διαφορετικά φεύγουν αυτοί που κάποιοι οργανωμένα, υπηρετώντας δικές τους σκοπιμότητες, θέλουν να τους φέρουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Σε έκθεση της η FRONTEX προς την ΕΕ, αναφέρει ξεκάθαρα περί οργανωμένου σχεδίου της Τουρκίας.

Αλλά ας προβληματιστούμε : Γιατί δεν περνούν τον Έβρο οι Κούρδοι, οι οποίοι βρίσκονται σε πραγματικό διωγμό από την Τουρκία Συρία Ιράκ Ιράν,  φυσιολογικά θα έπρεπε τουλάχιστον το 30-40% αυτών που περνούν στην Ελλάδα να είναι κούρδοι λόγο του επί 30 χρόνια πολέμου τους αλλά και της ποιό εύκολης και ανέξοδης  προσέγγισης τους στον Έβρο.

Ο λόγος που δεν περνούν πολλοί Κούρδοι στην Ελλάδα παρόλο της πραγματικής εμπόλεμης καταστάσεις τους είναι ξεκάθαρος, απλά πράγματα, δεν έχει η Τουρκία συμφέρον να βρίσκονται πολλοί Κούρδοι στην Ελλάδα, γιατί δεν θα της είναι ποτέ υπάκουοι.

Επίσης η καραμέλα του επιτυχημένου μοντέλου μετανάστευσης σε Αμερική Αυστραλία, είναι ντροπή από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πολιτισμένοι να αναφέρεται.

Στην Αμερική και στην Αυστραλία, η ανεξέλεγκτη μεταναστεύσει, οδήγησε σε πραγματική γενοκτονία όλου του γηγενούς πληθυσμού και σε πλήρη εξαφάνιση κάθε ίχνους πολιτισμού τους.

Η γενοκτονίες του Χίτλερ εναντίων των Εβραίων και του Κεμάλ εναντίων των Ελλήνων και Αρμενίων, είναι πταίσματα, μπροστά στην γενοκτονία των γηγενών της Αμερικής και Αυστραλίας από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, δεν ρώτησαν οι τότε τυχοδιώχτες τους ντόπιους, ούτε τους ζήτησαν την άδεια εισόδου.

Ο δυτικός πολιτισμός, εκτός από την κυριαρχία των οικονομικών καπιταλιστών έχει κυριευθεί και από τους καπιταλιστές των αξιών του.

Το ιδεολογικό μονοπώλιο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  και ο καπιταλισμός του δυτικού πολιτισμού από τις Μαντόνα Κανέλη Νταλάρα, με μαθηματική  ακρίβεια οδηγούν πρώτα την Ευρώπη και κατόπιν όλον το κόσμο  σε έναν νέο μεσαίωνα, αυτήν την φορά ισλαμικό.

Κάποτε οι αθλητές στους ολυμπιακούς αγώνες ήταν γυμνοί, κατά τα τελευταία χρόνια φορούσαν σόρτσς, φέτος έκανε την εμφάνιση της η μαντίλα  στους ολυμπιακούς του Λονδίνου με την Σάρα Αττάρ από τη Σαουδική Αραβία, μετά από 20 -30 χρόνια οι αθλητές θα φορούν Μπούργκα.

Μπορεί η Μαντόνα να  παρουσιαστεί ξεβράκωτη στην σκηνή κρατώντας  ένα ισλαμικό σύμβολο όταν τραγουδάει;  θα μπορούσαν τα Pussy riot της Ρωσίας να τραγουδήσουν σε μουσουλμανικό τέμενος; Μπορεί η Κανέλη και η Νταλάρα να καλέσουν στην Ελλάδα τον Σάλμαν Ρούσντι σε μια ανοικτή ομιλία;

Ασφαλώς και όχι, τώρα οι φοβισμένοι, ονομάζονται προοδευτικοί.

Για αυτό λέω, ποιό επικίνδυνοι είναι οι καπιταλιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δυτικού πολιτισμού, από τους καπιταλιστές του χρήματος.

Γέμισε την κοιλιά της δύσης από ελευθερία και πολιτισμό και τώρα προσπαθεί να τα μετατρέψει σε σκατά.

Νέαρχος.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μόνο η Μαντόνα η Νταλάρα και η Κανέλη, δεν βλέπουν ότι η Τουρκία σκόπιμα φέρνει τους λαθρομετανάστες.

  1. Ὁ/ἡ Kallya Georgiades γράφει:

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.