Πάτωσαν τα ελληνικά Πανεπιστήμια στην παγκόσμια κατάταξη


Πρόκειται ασφαλώς για συνωμοσία των ξένων, που δεν εκτιμούν τις επιδόσεις των ελληνικών Α.Ε.Ι. στην πληρωμή δώρων και ταξιδιών αναψυχής από τα “κονδύλια έρευνας” και στην κατασκευή μολότωφ.

Μακριά από την πρώτη εκατοντάδα με τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως αξιολογούνται στη λεγόμενη λίστα της Σαγκάης, παραμένουν τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για ακόμη μία χρονιά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Σαγκάης που δημοσιεύτηκε χθες, ωστόσο κατατάσσονται στις θέσεις 301- 400. Μάλιστα, το Καποδιστριακό φέτος τα πήγε χειρότερα: στη λίστα του 2011 ήταν στις θέσεις 201-300.

δείτε την κατάταξη: http://www.shanghairanking.com/

δείτε την αξιολόγηση του Α.Π.Θ. εδώ

το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμη θα πληρώνει ο ελληνικός λαός, τη διασκέδαση μια κάστας ανθρώπων που έχουν βολευτεί στο σύστημα των Α.Ε.Ι., κατασπαταλούν τα κονδύλια έρευνας κλέβοντάς τα και συντηρούν για άμυνα, ένα στρατό κάφρων με κουκούλες και μολότωφ. Όλα αυτά, με τα λεφτά που κόβουν από μιθωτούς και συνταξιούχους. Για να διαιωνίζεται το αντιπαραγωγικό βόλεμα, μιας στρατιάς κηφήνων, που ασχολείται μόνο με “αντίσταση”, “απαλλοτριώσεις” και φασιστική βία, που κατέκλυσε τα ελληνικά Α.Ε.Ι. Εμείς τι χρωστάμε να πληρώνουμε αυτά τα λαμόγια, αφού έτσι κι αλλιώς, όλοι όσοι κατέχουν μια θέση σήμερα στο δημόσιο βίο, είναι απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων, αφού στα ελληνικά δεν γίνεται ποτέ μάθημα; Πού να προλάβουν από τις ακροαριστερές ιδεοληψίες που έχουν καταλάβει με φασιστική βία, τα Α.Ε.Ι.; Μάθημα γίνεται όποτε γουστάρει ο επιδοτούμενος ακροαριστερός φασισμός. Γιατί λοιπόν να επιδοτεί η κοινωνία τους ακροαριστερούς φασίστες; Σε ποιά χώρα επιδοτείται ο φασισμός και η βία;

taxalia

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.