Βίντεο: Οι Πακιστανοί ξυλοκοπούν τους Πακιστανούς !


Εδώ και καιρό υπόπτως από όλα τα ΜΜΕ καλιεργείται κλίμα “ρατσιστικής” βίας με δήθεν “ρατσιστικά” εγκλήματα παρότι αποδεικνύεται ότι διαπράτονται από ομοεθνείς τους, όμως τα ΜΜΕ παραλείπουν να κάνουν τον ίδιο θόρυβο μετά την εξιχνίαση των εγκλημάτων. Π.χ Την δολοφονία του Γεωργιανού στο Άγιο Όρος την διέπραξε Γεωργιανός, του Τυνήσιου στη Θεσσαλονίκη την διέπραξαν δύο Τυνήσιοι, τη δολοφνία δύο Πολωνών ένας συμπατριώτης τους,τη δολοφονία του Πακιστανού στην Αργολίδα ένας άλλος Πακιστανός, και όμως δεν τονίζεται αυτό από τα ΜΜΕ και αφηνουν να πλανάται στον αέρα ο ρατσισμός.

Απώτερος στόχος να δημιουργηθεί κλίμα προς τα έξω για τον κακό ελληνικό πληθυσμό που θα χρειαστεί “αναδιαπαιδαγώγηση” ακόμα και με τη βία, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να φορτώσουν ανύπαρκτα εγκλήματα στο Λαικό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγη χωρίς αποδείξεις παρά μόνο με μαρτυρίες “αυτοπτών” μαρτύρων πάντα από τον ακροαριστερό χώρο, μιλάμε για διάφορα,” «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο (επιδρομή «χρυσαυγιτών» κατά αγνώστων Πακιστανών, στο τάδε μέρος), με σύνηθες στοιχείο ότι κάποιοι που πέρασαν κάποτε από εκεί φορούσαν μπλούζα της “Χρυσής Αυγής”” όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Αν φορούσαν του Ολυμπιακού προφανώς θα κατηγορηθεί ο Ολυμπιακός. Ξεχνούν όμως ότι μπλούζα μπορεί να φορέσει ο οποιοσδήποτε (φερειπίν ένας πρακτορας της Νέας Τάξης με εντολή να διασύρει όλους τους αγνούς πατριώτες σε κάθε τόπο, αφού μόνο αυτοί αντιστέκονται στα σχέδια της ΝΤΠ), και επίσης όποιος σχεδιάζει εγκλήματα και τα διαπράττει με σημάδια αναγνώρισης πρέπει να είναι το ίδιο έξυπνος με τον …Ρανταπλάν (ο χαζός σκύλος του Λούκυ Λουκ),και πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία στα χρονικά της εγκληματολογίας.

Τα νεοταξίτικα ΜΜΕ (των οποίων τα δημοσιογραφικά επιτελεία συμμετείχαν σε ειδικά σεμινάρια «διαμόρφωσης της κοινής γνώμης» από την τρόικα) διατηρούν άκρα σιωπή για τα περιστατικά βίας κατά Ελλήνων πολιτών από λαθρομετανάστες. Μάλιστα, αν και η ασκούμενη βία σε ένα ποσοστό 90%+ αφορά δολοφονίες, οι καθοδηγητές της Ελληνικής δημοσιογραφίας δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μαθαίνουν τίποτε σχετικό, επιβάλλοντας έτσι μία δημοσιογραφική «ομερτά», η οποία ενέχει στοιχεία συνενοχής στα καταγεγραμμένα εγκλήματα που έχουν θύματα γηγενείς πολίτες της χώρας. Για το θέμα της Μυρτώς δεν ακούμε τίποτα, είναι από μόνο του τόσο τραγικό που προκαλεί θόρυβο στην ελληνική κοινωνία παρά το “τηλεοπτικό κουκούλωμα”.

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που προμηνύει ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις λαθρομεταναστών και Ελλήνων…πολύ σύντομα στο κέντρο της Αθήνας.Το μπαράζ της ρατσιστικής βίας έχει κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στα πολιτικά κόμματα που ζητούν την άμεση σύλληψη των «εγκεφάλων» τέτοιων ενεργειών.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο δελτίο ειδήσεων της 13/08/2012: «Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας»!Πρόκειται για τον Νίκο Βούτση το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έχει ΄το γιο του καταδικασμένο για ένοπλη ληστεία τραπέζης (απαλοτρίωση το έλεγε αυτός), και φυσικά ανήκε στον αντιεξουσιαστικό χώρο ( το γνωστό χώρο που έχει κοινούς στόχους με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλ. την κατάργηση των εθνών και την επιβολή μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, φυσικά μόλις αυτό πραγματοποιηθεί ο χώρος αυτός θα διαλυθεί αφου θα έχει πραγματοποιήσει το σκοπό του, και δεν θα χρησιμεύει πια).

Αυτό όμως που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι το ποιοί χτυπάνε τους λαθρομετανάστες ΤΕΛΙΚΑ.Ας δούμε την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση του iwnasdragoumis.blogspot.gr

(Πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το παρακάτω βίντεο όπου ο γνωστός πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας απείλησε  με βια και πόλεμο για τα δικαιώματα τους αν χρειαστεί , βέβαια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (να τους θυμόμαστε όλοι) για την αμέριστη συμπαράσταση, από εκεί και πέρα να δούμε τι γίνεται ακριβώς με την πακιστανική κοινότητα υπάρχουν κάποια βίντεο στο διαδίκτυο από κανάλι ονόματι VENUS TV τα οποία μας προξένησαν κάποιες απορίες … εικόνες από εισβολές κάποιων ατόμων , υπό τον κ. Τζαβεντ Ασλαμ όπως καταλαβαίνουμε από το υλικό , σε σπίτια οι οποίου ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν άτομα που χαρακτηρίζουν απαγωγείς προβάλλοντας και τα ονόματα τους … δείτε σε κανένα  βίντεο που θα δείξουμε παρακάτω δεν φαίνεται κανένας αστυνομικός , όπως θα δείτε καθαρά , άτομα εισβάλλουν σε σπίτια , συλλαμβάνουν άτομα , τα ξυλοκοπούν και μετά τα συνοδεύουν … που ακριβώς όμως ;

Ολα αυτά με την συνοδεία κάμερας για καταγραφή των “αστυνομικών” τους επιχειρήσεων οι οποίες ανεβαίνουν στο διαδίκτυο στον ιστότοπο του “τηλεοπτικού σταθμού”.

και από εδώ αρχίζουν οι απορίες και οι ερωτήσεις

– ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να “συλλαμβάνουν” , να κακοποιούν , να εισβάλουν σε σπίτια ;

– με ποιο δικαίωμα υποκαθιστούν την αστυνομία σε ένα κράτος που είναι φιλοξενούμενοι ;

– ενημερώθηκαν οι αρχές για όλα αυτά πότε και που είναι τώρα τα άτομα που κατηγορούνται ως απαγωγείς ; παραδόθηκαν στις αρχές η κάτι άλλο ;

– νομιμοποιείται μια κοινότητα μεταναστών να δημιουργεί “αστυνομία” και να καταφεύγει στην αυτοδικία ;

– πόσοι νόμοι έχουν παραβιαστεί σε αυτά τα βίντεο και πόσες αξιόποινες πράξεις έχουν διαπραχθεί από τα άτομα αυτά ; και αφού είναι δημόσια γιατί δεν έχουν επέμβει ποτέ οι αρχές ;

Αντώνης Σαμαράς: «Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας! … Δεν θα ανεχθούμε η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι»

Κουβέλης: «Όχι» σε αυτόκλητους υπερασπιστές πολιτών και αλλοδαπών».

«δεν θα επιτρέψουμε να καταληφθούν οι πόλεις και να γίνουν γκέτο μεταναστών».

υπουργός Δημοσίας Τάξεως  Νίκος Δένδιας

«Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν».

υπουργός Δημοσίας Τάξεως  Νίκος Δένδιας

Κατόπιν των ανωτέρω δηλώσεων περιμένουμε απαντήσεις και ο υπουργός να πραγματοποιήσει αυτά που δηλώνει , ζητάμε να ερευνηθεί η παραπάνω υπόθεση στην οποία δεν έχουμε αόριστες καταγγελίες αλλά οπτικό υλικό που αποδεικνύει οτι έχουν γινει παράνομες πράξεις , αυτοδικίες και δείχνει πλήρη περιφρόνηση συγκεκριμένων ατόμων/ομάδων προς τους νόμους και τις αρχές της χώρας που τους φιλοξενεί … )

Η ουσία πάντως είναι ότι για την πλειοψηφία των ξυλοδαρμών ευθύνονται οι ομοεθνείς τους, και όμως πλην ελαχίστων ΜΜΕ αυτό αποκρύβεται, αν βρεθεί ποτέ Έλληνας να έχει ρίξει “σφαλιάρα” σε “Χιλιανό” τότε αυτόματα και τα 10000000 Έλληνες θα μας παρουσιάζουν (οι γνωστοί ειδήμονες) ως πρώην δεσμοφύλακες του Άουσβιτς.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων παίζει καλά το “παιχνίδι” της όμως βρίσκει και τα κάνει, ας ξυπνήσουμε λοιπόν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.