ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ “ΥΠΟ ΑΠΕΛΑΣΗ”!


Θαυμάστε κράτος… Συνελήφθη για τρίτη φορά (!) νεαρός πακιστανός, που έχει σοκάρει επανειλημμένως τους κατοίκους της Θήβας, κάνοντας επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε κεντρικά σημεία και μάλιστα μπροστά σε ανήλικα παιδιά!

Για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο πακιστανός προκάλεσε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου ξεγυμνώθηκε και άρχισε να…
χαϊδεύεται αδιαφορώντας για την παρουσία των παιδιών που έπαιζαν και άρχισαν να φωνάζουν τρομοκρατημένα!

Οι γονείς κράτησαν την ψυχραιμία τους παρά την οργή που ένιωθαν να τους πλημμυρίζει και κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. συνέλαβαν τον αλλοδαπό επιδειξία που θα οδηγηθεί και αυτή τη φορά στον εισαγγελέα Θηβών. Όμως, αν και έχει ήδη εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης, ο Πακιστανός πάντα βρίσκει τρόπο να… επιστρέφει και να συνεχίζει τις ανάρμοστες προκλήσεις.

Εν ολίγοις, τον έπιαναν αναγκαστικά αφού οι “πράξεις” του γίνονταν δημόσια, κι αντί να τον βάλουν φυλακή ή να τον απελάσουν, τον άφηναν ελεύθερο να συνεχίζει τις… επιδείξεις του σε μικρούς και μεγάλους!

σσΟ: Η είδηση δεν είναι η ανωμαλία του κάθε κρετίνου που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και Έλληνας. Αλλα η περιβόητη “διοικητική απέλαση”. Εάν δεν έχει απελαθεί ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, τότε μάλλον μας δουλεύουν με τις “χιλιάδες απελάσεις” που ετοιμάζουν…

makeleio.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ “ΥΠΟ ΑΠΕΛΑΣΗ”!

  1. Ὁ/ἡ DP γράφει:

    και γιατί φωνάξανε την αστυνομία? αν ήταν Ελληνας θα τον είχανε λυντσάρει!!! που η γενναιότητα των πατεράδων ή η οργή τους? είναι δυνατόν να περιμένουν από ένα κράτος ως το συγκεκριμένο να προστατεύσει τα παιδιά τους? μ……

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.