Ο Καμίνης βάζει φωτιά στο καμίνη


Η γνώση του έλληνα έρχεται ύστερα.  Έτσι  λέει μια τούρκικη παροιμία κύριε Καμίνη.

Κύριε Καμίνη, όπως έχουν δείξει τα πράγματα στην Ελλάδα, ανεξάρτητα πολιτικών προσανατολισμών, έχουμε αποτύχει ως σκεφτόμενα όντα.

Λόγο λοιπόν της έλλειψης σωστής σκέψης και τις αδυναμίας μας ως κοινωνία να αντιληφτούμε τον πραγματικό κόσμο, ας ακούσουμε την γνώμη των Τούρκων για εμάς, πάντα με καλή διάθεση και ίσως καταφέρομε να αναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας και τις πνευματικές μας δυνατότητας.

Στην Ελλάδα η αριστερά μεταλλάχτηκε στο κόμμα της ουτοπίας.

Κύριε Καμίνη, είστε και εσείς ενεργό μέλος αυτού του κόμματος της ουτοπίας, αφού αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι δεν είναι προς το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας οι ύπαρξη τόσων πολλών μεταναστών.

Δεν τρελάθηκαν οι Έλληνες, για να γίνουν όλοι μαζί ακροδεξιοί.

Και δεν είναι ακροδεξιός όποιος έχει αντίθετη γνώμη από εσάς.

Η ύπαρξη της Δημοκρατίας, απαιτεί την ύπαρξη Κράτους, Κράτους με σύνορα, εξάλλου και η ίδια η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει μέσα της την λέξη Κράτος.

Εσείς κύριε Καμίνη, αυτό που ονειρεύεστε είναι να μπει φωτιά στο καμίνι που λέγεται Αθήνα, γιατί αν συνεχιστή αυτή η λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, είναι θέμα χρόνου να αρπάξει φωτιά η Αθήνα.

Ένας δήμαρχος της πόλης που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει βλέποντας την πόλη που φιλοξενεί τον Παρθενώνα σε αυτά τα χάλια.

Κύριε Καμίνη, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να σκεφτούμε, αφού οι μέχρι τώρα σκέψεις μας, έχουν εξευτελίσει την λογική και το μέτρο, ας αρκεστούμε λοιπόν σε αυτό που γνωρίζουν οι Τούρκοι για εμάς: Η γνώση του έλληνα έρχεται ύστερα. 

Είναι πρέπον να σεβόμαστε την γνώμη των Τούρκων για εμάς, αφού όπως έχει δείξει το παρελθόν, ξέρουν πόσο ανίκανοι είμαστε, για αυτό και σπρώχνουν προς την Ελλάδα όλους αυτούς τους μετανάστες που εσείς δήμαρχε υποστηρίζεται.

Δεν σας κάνει εντύπωση, γιατί αλήθεια ενώ οι κούρδοι που βρίσκονται σε πραγματικό πόλεμο τριάντα χρόνια τώρα, είναι λιγότεροι από τους πακιστανούς η τους άλλους μουσουλμάνους στην Ελλάδα; 

Δεν έχει συμφέρον η Τουρκία από την ύπαρξη πολλών κούρδων στην Ελλάδα, για αυτό και δεν τους προωθεί.

Στην διπλωματία υπάρχει ο ρόλος του, χρήσιμου ηλίθιου, αυτός τον ρόλο έχει αναλάβει η Ελλάδα στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Νέαρχος.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ο Καμίνης βάζει φωτιά στο καμίνη

 1. Ὁ/ἡ Διονυσος Αλκαιου γράφει:

  Συμφωνώ απόλυτα!Το θέμα είναι πως θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ την κατάσταση και πρωτίστως τους “χρήσιμους ηλίθιους” ,ψευτοανθρωπίστες,ψευτοαριστερούς(λες και όλοι οι διαθέτοντες κοινή λογική που δεν θέλουν να διαλυθεί η πατρίδα τους είναι φασίστες),ανεγκέφαλους που έχουν αποβλακωθεί από την πολύχρονη προπαγάνδα περι “πολυπολιτισμού” και “αντιρατσισμού” των εκπροσώπων της Νέας Τάξης και της Παγκοσμοιοποίησης στην Έλλαδα,αλλά και τους συνειδήτους πράκτορες των Τούρκων και μυστικών υπηρεσιών αλλων κρατών( π.χ.Η.Π.Α. και όχι μόνον) που είναι συνήθως οι επικεφαλείς στις εκδηλώσεις των επαγγελματιών “αντιρατσιστών” και “ανθρωπιστών” και απεργάζονται την υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και της εδαφικής ακεραίοτητας της Έλλάδος.Έκει είναι το θέμα!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Δ. Μούμπαλης γράφει:

  Νέαρχος: «Στην Ελλάδα η αριστερά μεταλλάχτηκε στο κόμμα της ουτοπίας.»

  Η αριστερά κόμμα της ουτοπίας! Ο κύριος Νεάρχου ίσως κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Μόνο κόμμα της ουτοπίας δεν είναι η αριστερά. Δεν υπάρχει ίχνος καλών προθέσεων στην απαράδεκτη πολιτική της αριστεράς. Είναι βέβαια γεγονός ότι μεταλλάχτηκε κατά κάποιον τρόπο και στην Ελλάδα -όπως σε όλη την Ευρώπη- πριν δύο δεκαετίες.

  -Πότε ακριβώς και σε τι;

  -Μεταλλάχτηκε όταν κατέρρευσε ο «ανύπαρκτος σοσιαλισμός» στην ΕΣΣΔ. Αυτό είναι ένα σημείο καμπής που δεν επιτρέπεται να το αγνοούμε όταν εξετάζουμε την πολιτική εξέλιξη της αριστεράς. Μέχρι τότε η ελληνική αριστερά ήταν αναγκασμένη να σέρνεται πίσω από την Μόσχα. Μόνο έτσι ήταν δυνατό να κρατήσει όσους ήλπιζαν σ’ αυτή. Διάσταση με την Μόσχα σήμαινε πολιτική ασφυξία για την γεννημένη υπό την ακτινοβολία της Ρωσικής Επανάστασης ελληνική αριστερά. Οι ηγέτες της -εκτός μηδαμινών εξαιρέσεων- εκμεταλλευόντουσαν ανενδοίαστα τις ελπίδες και τις μεσσιανικές αυταπάτες του ελληνικού λαού απέναντι στην Μόσχα, για να κάνουν πολιτική καριέρα κάτω από τον καπιταλισμό.

  Όταν η ΕΣΣΔ έπαψε να υπάρχει, η αριστερά πίστεψε στο τέλος της ιστορίας. Πίστεψε ότι ο ιμπεριαλισμός είχε οριστικά νικήσει και δεν έμενε πια άλλη δυνατότητα για τους λαούς παρά να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή θέση στις παγκοσμιοποιημένες αγορές υπό την «νέα παγκόσμια τάξη». Και αν δεν υπήρχε ελπίδα για τους λαούς η λύση για τους πολιτικάντηδες της αριστεράς ήταν να μεταβληθούν από πλασιέ της Μόσχας σε πλασιέ της Ουάσιγκτον. Και αυτό ακριβώς έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν σε όλα τα ζητήματα και στο «λάθρο»εποικιστικό. Εδώ, μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει κάποια υποψία ρεαλισμού και όχι στροφή της αριστεράς στην ουτοπία! Αστείο πράγμα και να το σκεπτόμαστε…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.