Λιάνα Κανέλλη: Ρατσιστική φρενοβλάβεια εναντίον του ελληνικού λαού


Διαβάσαμε, στον Κυριακάτικο «Ριζοσπάστη», το φρενοβλαβές λιβελλογράφημα της Λιάνας Κανέλλη εναντίον του ελληνικού λαού.
Η ικανότητα αντίστασης του νευρικού μας συστήματος κατέρρευσε μπροστά σ’ αυτή τη
σκανδαλώδη αυθάδεια της «κομμουνίστριας» των αστικών σαλονιών, των «νταβατζίδικων» τηλεοπτικών σώου και των πολυπλόκαμων διαπλοκών .Όταν καταρρέει η «ψυχραιμία» μας δεν γράφουμε, διότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη γλώσσα μας…

Όταν η Λιάνα Κανέλλη, αυτό το «κομμουνιστικό» όνειδος που σιτίζεται και συναγελάζεται στα τραπέζια των κεφαλαιοκρατών και σκηνοθετεί τα καραγκιοζιλίκια της στις τηλεοπτικές κάμερες των «νταβάδων», έχει το αβυσσαλέο θράσος να αποκαλεί τον ελληνικό λαό «ρατσιστή», «μαλάκα», «φασίστα» κ.λπ, ΤΟΤΕ δεν μπορούμε να σταθούμε ψύχραιμοι…

Μπροστά στις χωρίς όρια σκανδαλώδεις προκλήσεις αυτής της «κομμουνίστριας» των μεγαλοκαρχαριών γκρεμίζονται και τα όρια του νευρικού μας συστήματος και η ΟΡΓΗ πολλαπλασιάζεται από την αηδία…

Διαβάζοντας το άρθρο της, «Τοις ποίων ρήμασι πειθόμενοι μωρέ;», νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο χώρο του Indymedia: «Αντιρατσιστικές», ηθικολογικές μπούρδες και ένα δηλητηριώδες, ΕΜΠΑΘΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ μίσος εναντίον του ελληνικού λαού…

Αυτό το βροντώδες σάλπισμα «αντιρατσισμού» της Κανέλλη (ρατσιστική φρενοβλάβεια εναντίον του ελληνικού λαού) σηματοδοτεί τούτο: Ότι η ηγεσία του ΚΚΕ μπαίνει ΑΝΟΙΚΤΑ, πλέον, στην πρωτοπορία της Νέας Τάξης, παίρνοντας τα σκυτάλη και από αυτούς ακόμα τους ακραιφνής επαγγελματίες του «αντιρατσισμού», ξεπερνώντας ακόμα και την εστία του Σόρος: Το Indymedia

Όσοι έχουν γερά νεύρα μπορεί να διαβάζουν το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ λιβελογράφημα της Κανέλλη εναντίον του ελληνικού λαού, εδώ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6994876&publDate=19/8/2012

Εμείς δεν θα πούμε περισσότερα γι’ αυτές τις «αντιρατσιστικές» στριγκές της θεατρίνας. Θα ασχοληθούμε πιο συστηματικά με την ηγεσία του ΚΚΕ που πλέον εφορμά, ακόμα πιο ξετσίπωτα και δουλικά, στην πρωτοπορία της Νέας Τάξης

Εδώ, θα αναδημοσιεύσουμε απλώς ένα παλιότερο άρθρο μας για την Κανέλλη:

Λιάνα Κανέλλη: Ο ήχος της παρακμής του ΚΚΕ
Από τη Σκύλλα της μικρολογίας στη Χάρυβδη του γελοίου

Η ικανότητα αντίστασης του νευρικού συστήματος του ανθρώπου έχει τα όριά της. Τα δικά μας όρια αποδείχτηκαν πολύ ανθεκτικά μπροστά στις, χωρίς όρια, σκανδαλώδεις προκλήσεις της Λιάνας Κανέλλη. Δεν μιλούσαμε, μέχρι σήμερα γιατί δεν θέλαμε να συμβάλουμε στην περαιτέρω γελοιοποίηση του ΚΚΕ.

Αν ήταν, απλώς μια προσωπική περίπτωση, δεν θα μας απασχολούσε καθόλου. Τέτοια εξαμβλώματα ναρκισσιστικής αυθάδειας, αυτοϊκανοποιημένου αισθητισμού και νοσηρού θεατρινισμού θα τα αφήναμε στην ψυχανάλυση.

Εδώ όμως πρόκειται για μια βουλευτίνα ενός κομμουνιστικού κόμματος που εξευτελίζει και γελοιοποιεί κάθε έννοια κομμουνιστικής θεωρίας και πράξης, κάθε έννοια αγωνιστικής συμπεριφοράς και ηθικής.

Εδώ πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο που μιλάει στο όνομα του κομμουνισμού και περιφέρεται σαν ο χειρότερος αστός πολιτικάντης από τη Σκύλλα της μικρολογίας στη Χάρυβδη του γελοίου.

Φυσικά η ευθύνη για τα σώου και τους παρακμασμένους, μικροαστικούς θεατρινισμούς της δεν βαρύνουν την ίδια. Αλλά το ΚΚΕ που την αποδέχεται και την ανέχεται. Και εδώ, ακριβώς, το «πρόσωπο» της Λιάνας Κανέλλη αποκτάει την άλλη διάσταση, την πολιτική διάσταση.

Είναι το «πρόσωπο» που αποτυπώνει την πολιτική τραγωδία και παρακμή του ΚΚΕ. Όπως ο ήχος είναι η ακουστική συνοδεία της έννοιας, έτσι και η Κανέλλη είναι ο ήχος της έννοιας του σημερινού ΚΚΕ.

Η Κανέλλη συμβολίζει το αχυροκάλαμο της δράσης του ΚΚΕ. Αποτυπώνει την ολοκληρωτική κατάπτωση του ΚΚΕ σε μια κατάσταση στυμμένου λεμονιού, σε μια κατάσταση ροκανισμένη από τα αστικά τρικ και τεχνάσματα του εντυπωσιασμού και ενσωματωμένη στο αστικό θέατρο, στο νοσηρό καθεστωτικό θέαμα.

Μια και το περιεχόμενο των επαναστατικών ιδεών και της ηθικής έχει δολοφονηθεί εντελώς, έχει εξοριστεί κυριολεκτικά, καλύπτεται αυτό το κενό με φόρμες γυαλιστερές, με ταχυδακτυλουργικά τρικ, με πλαστικές τέχνες και χρώματα.

Η Λιάνα Κανέλλη το κάνει αυτό τέλεια: Με πλουσιότατο αστικό οπλοστάσιο (μέσα σε αυτό διαμορφώθηκε και απέκτησε το πολιτικό προφίλ τής σταρ), με ποικίλες γκάμες και ασκήσεις λεκτικής δεξιοτεχνίας, δημοσιογραφικής ευρυμάθειας, πολιτικού αυτοσχεδιασμού και με όλα τα σύνεργα του φωνακλά σαλτιμπάγκου του παζαριού.

Αποτυπώνει, με τον πλέον ζωντανό τρόπο, όλη την παρακμιακή τραγωδία της σταλινογενούς αριστεράς.

Τέτοια που να περιφέρεται στις τηλεοπτικές πασαρέλες, να σκούζει και να καθυβρίζει τους πάντες και να εξωραΐζει τη φίλη-αφεντικό της Γιάννα Αγγελοπούλου.

Αυτή η κομουνίστρια να συμμετέχει σε σκυλοκαβγάδες αποπροσανατολισμού, να στηρίζει την καπιταλιστική δομή των «κολλητών» τής βιομηχανίας τής «Ενημέρωσης» και να μην αρθρώνει ούτε λέξη για τις καπιταλιστικές δομές των ΜΜΕ και τη λειτουργία τους.

Αν αυτή η κυρία έχει οποιαδήποτε σχέση με την αριστερή θεωρία και πράξη, άλλο τόσο έχουμε και εμείς με τον Πάπα…

resaltomag.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Λιάνα Κανέλλη: Ρατσιστική φρενοβλάβεια εναντίον του ελληνικού λαού

 1. Ὁ/ἡ ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γράφει:

  EXOYN MEINEI ME ENA 4% ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ . ΛΙΑΝΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ) . ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ . ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ . Α ΡΕ ΛΙΑΝΑ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΕΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΑΜΑ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΧΙ . ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ .

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ barbara γράφει:

  Αφου το ΚΚΕ εδωσε αφεση αμαρτιων στον εαυτο του για τις προδοσιες που εκανε στους περισσοτερους αγωνιστες του, αποφασισε να τα βαλει με το λαο γιατι γυρισε τη πλατη του σε μια αριστερη μπουρζουαζια του κωλου. οσο για τη κυρια? αφου ανακαλυψε το ΚΚΕ στα 35 χρονια της τι να πω εγω? αλλοι βρισκουν το Θεο στα 70 φευγα κ το σεβομαι. οσο για το αν ο λαος ειναι ρατσιστης ενα εχω να της πω – που το ειδε γραμμενο το 50% του πλυθησμου σε μια χωρα να απαρτιζεται απο λαθρομεταναστες? κ τελος παντων αφου τους θελει τοσο πολυ γιατι κ χριστιανη ειναι κ κομουνιστρια του κωλου ας τους παρει στο σπιτι της στην Εκαλη να τους ταΪζει με τον υψηλο μισθο που παιρνει κ να νιωθει οτι επιτελει το χριστιανοκομουνιστικο καθηκον της, οσο για μενα δεν γουσταρω ουτε αυτη ουτε τους ομοιους της γιατι περασα απο κει μεσα κ τα εζησα κ σαν μελλος του ΚΚΕ κ σαν εργαζομενη στα ΜΜΕ οποτε αν δεν της αρεσει ας παει στο τελευταιο προπυργιο του ΚΚ τη Βορεια Κορεα ή κ τη Κινα εχει επιλογες. οσο για το ΚΚΕ επειδη επαιξε ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΒΟΥΛΗ Κ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

   Όλοι και μη χειρότερα είναι barbara…όλοι…..

   Το να είσαι σε κόμμα και να υπερασπίζεσαι ότι πρεσβεύουν είναι σαν να θεωρείς το κόμμα αλάνθαστο. Και τότε είναι που κουρελιάζεται η Δημοκρατία γιατί τσουβαλιάζεται η σκέψη ανάμεσα στα τοιχώματα της κομματικής θολούρας. Η κομματική αντίληψη και η συνεχιζόμενη αγραμματοσύνη που οδηγεί στην υποκειμενική και κατά το δοκούν απόδοση των όρων της Ελληνικής Γλώσσας οδηγεί σε παρανοϊκές διαπιστώσεις.

   Όλα τα κόμματα που είναι στην παρούσα βουλή και κυρίως στην προηγούμενη έχουν τρομερές ευθύνες για το γεγονός ότι την ίδια ώρα που θεωρούν ως προδοτικές και αντισυνταγματικές τις συνέπειες των μνημονίων, την ίδια ώρα συνεχίζουν να παίρνουν τα χρήματα τους και να αναλώνονται σε τσιρίδες χωρίς αποτέλεσμα.

   Κόμμα με Δημοκρατία δεν συμβαδίζει. Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι ύβρις για την Δημοκρατία. Κυρίως όταν η εκλογική διαδικασία δίνει μπόνους εδρών και η εξεταστικές γίνονται μόνο όταν οι ίδιοι απατεώνες αποφασίζουν για το αν θα παραπεμφθούν σε δίκη. Η αληθινή δημοκρατία σήμερα έχει συντριβεί κάτω από την επικράτηση μιας ολιγαρχίας ξιπασμένων και κομματικά άρρωστων μυαλών.

   Ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας νοιάζεται μόνο για την πάρτη του. Για αυτό θα εξαθλιωθούμε μέχρι να μάθουμε να νοιαζόμαστε για όλους.

   Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ Κωνσταντίνος γράφει:

  Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά σε κάτι που σχετίζεται με την … Καννελη και τις κωλοτούμπες που έχει κάνει κατά τα χρόνια. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζουν ότι, η Καννέλη, αρχικά πολιτεύτηκε με τον Κ.Καραμανλή (τον γηραιότερο). Μετέπειτα κι αφού είχε καλά “καβατζώσει” την πάρτη της, μεταφέρθηκε στο ΚΚΕ, όπου και έγινε εχθρός όλων. Δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει ποτέ αν παρατηρήσετε, όλοι έχουν λάθος και άδικο αν δεν συμφωνούν μαζί της. Και μετά μιλάει για ρατσισμό η αρχι-ρατσίστρια ; Τραγελαφικά τα όσα ζούμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, μα θα γίνουν ακόμα πιο γελοία τα πάντα, να το θυμάστε.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.