Τραγική η χθεσινή εικόνα του Αντώνη Σαμαρά


Παρά τις διθυραμβικές αναλύσεις των ελληνόφονων μέσων μαζικής εξημέρωσης, αυτό που είδαν τα μάτια του Έλληνα πολίτη δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνέντευξη τύπου με την Άγκελα Μέρκελ ήταν κατακίτρινος – περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως -, μιλούσε με κόπο, δάγκωνε ανά διαστήματα τα χείλη του και, γενικά, έμοιαζε έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Υπάλληλος που πήγε να ζητήσει αύξηση απ’ το αφεντικό του και πήρε μείωση (βλ. παλιές ελληνικές ταινίες), όπως σχολίασε προσφιλές πρόσωπο.

Σαν δαρμένο σκυλί, έμοιαζε σαν χαμένος, η καγκελάριος τον τραβολογούσε για τις φωτογραφίες μετά τη συνέντευξη. Όχι ότι στενοχωρήθηκε για όσα τον διάταξαν να κάνει στην Ελλάδα – αν ήταν έτσι, θα παραιτούνταν, λέγοντας πως ως Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα -, αλλά, πιθανότατα, επειδή τα αφεντικά είναι δυσαρεστημένα με την πορεία του έργου του.

Περίμεναν ότι σαν συνεχιστής του ”καμένου χαρτιού” Γιώργου Παπανδρέου και με την υποδομή στρωμένη, θα προχωρούσε με βήμα ταχύ. Αντίθετα, μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας, οι υπόλοιπες εκποιήσεις έμειναν στα λόγια, παρόλο που λεγόταν ότι θα γινόταν ταχύτατα.

Έτσι, λοιπόν, ο επιπληχθείς υπάλληλος έδειξε αληθινά ανακουφισμένος, όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη. Ωστόσο, ο τρόμος της όλης εμπειρίας ήταν αρκετός, ώστε να μην ξέρει πού να σταθεί. Γι’ αυτό και ο προϊστάμενος τον τραβούσε από το χέρι, για να ξέρει πού να σταθεί.

Μετά από όλα αυτά τα τραγικά, ο υποσχεθείς επαναδιαπραγμάτευση (που ούτε ο ίδιος την πίστευε και την ήθελε) θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα επιδείξει τον ανδρισμό και την αποφασιστικότητά του στους Έλληνες πολίτες, χτυπώντας, μάλιστα, και τη γροθιά στο τραπέζι, για να τρομοκρατήσει αυτούς που έχει υπό την εξουσία του (νομίζει…). Το κλασικό σχήμα του υπαλλήλου που τα ακούει απ’ το αφεντικό του και, αφού δεν μπορεί να υψώσει ανάστημα σ’ εκείνον, γυρνάει σπίτι και δέρνει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Το κλασικό σχήμα της δειλίας…

Το παρακάτω βίντεο αφιερωμένο στους εγχώριους πολιτικούς και ιδιαίτερα σε αυτόν που θα έβγαζε τις κουκούλες απ’ τους κουκουλοφόρους, θα ανακαταλάμβανε τις ελληνικές πόλεις απ’ τους λαθρομετανάστες και θα βοηθούσε την Ελλάδα να έχει ψηλά το κεφάλι:

πηγή

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.