Το ΡΚΚ ρεζιλεύει τον Τουρκικό Στρατό


Τελειωμό δεν έχουν οι επιθέσεις των Κούρδων μαχητών κατά των τουρκικών δυνάμεων στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας. Το χειρότερο όμως για τους Τούρκους είναι η ποιοτική αναβάθμιση των επιθέσεων αυτών. Έτσι οι μαχητές του ΡΚΚ, μέσα σε 48 ώρες, χτύπησαν στην επαρχία Χακάρι.

Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν το στρατόπεδο του 2ου Τάγματος Συνοριοφυλακής του Τουρκικού Στρατού. Οι Κούρδοι μαχητές επιτέθηκαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, με τη χρήση βαρέων όπλων πεζικού και αποχώρισαν μετά από μάχη με τους αιφνιδιασμένους Τούρκους στρατιώτες. Το ίδιο στρατόπεδο είχε γίνει στόχος των Κούρδων, μόλις 24 ωρες πριν την δεύτερη επίθεση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας και να τραυματιστούν πέντε Τούρκοι στρατιώτες.

Η δεύτερη επίθεση, βάσει των συνθηκών που συντελέσθηκε, πρέπει να ήταν μάλλον πιο αποτελεσματική, αλλά οι τουρκικές αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα κανένα στοιχείο, παρά μόνο ότι οι δυνάμεις τους έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, με τη συμμετοχή και επιθετικών ελικοπτέρων, για να ανακαλύψουν την ομάδα των Κούρδων μαχητών που τους έχουν κάνει κυριολεκτικά… ρεζίλι.

πηγή

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.