“Υποχρεωτική η διδασκαλία της τουρκικής σε ελληνικές σχολές”… φαντασιώνονται οι Τούρκοι


Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι νομίζοντας ότι έγιναν υπερδύναμη 

Tην πληροφορία ότι η τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στις τουριστικές σχολές στην Ελλάδα, προβάλει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Υeni Safak στην πρώτη σελίδα της.
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα έκανε επένδυση στην τουρκική» δημοσιεύει ανταπόκριση του κ. Οκτάϊ Μεχμέτ από την Κομοτηνή στην οποία γράφει ότι η Ελλάδα που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, με την αύξηση των τούρκων τουριστών κατά 98% αποφάσισε να διδάσκεται η τουρκική ως υποχρεωτικό μάθημα στις τουριστικές σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Σε όσους γνωρίζουν την τουρκική και επιλέγουν τις σχολές αυτές, θα δίδονται 10 μονάδες επιπλέον. Η Ελλάδα -γράφει- παράλληλα με την γειτονία αποδίδει μεγάλη σημασία στην Τουρκία -η οποία έχει ισχυρή και σταθερή οικονομία- από τουριστικής πλευράς.

Έλληνες αρμόδιοι του τουρισμού -γράφει- ανακοίνωσαν πως κατά τις τριήμερες διακοπές του Μπαϊραμίου επισκέφθηκαν την Ελλάδα περίπου 5.000 τούρκοι τουρίστες.
Η Ελλάδα για να προσελκύσει περισσότερους τούρκους τουρίστες εφάρμοσε πρώτα διευκολύνσεις θεώρησης στα ελληνικά νησιά και η μείωση των τιμών σε είδη τροφίμων και τουριστικών ειδών, αύξησε τον αριθμό των τουριστών.
Στην συνέχεια γίνεται αναφορά σε στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της Ελλάδας.

Στο μεταξύ το ελληνικό ΥΠΕΞ έδωσε οδηγίες στα Προξενεία του στην Τουρκία να δίνουν σε συντομότερο χρονικό διάστημα θεώρηση στους Τούρκους. Οι τουρκικές τουριστικές εταιρείες λένε «Οι Ελληνες που παλαιότερα δεν έδιναν σημασία στους τούρκους τουρίστες τώρα περιμένουν πως και πως εμάς. Οι τούρκοι έγιναν βασιλιάδες»…

Πηγή

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.