Ολοταχώς προς τη διαγραφή βαδίζει ο Σκανδαλίδης


skandalidis1Αποφασισμένος να μη δώσει στήριξη στην κυβέρνηση κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης, απέχοντας από τη διαδικασία, είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από το περιβάλλον του «πράσινου» πολιτικού, ο βουλευτής της Α΄Αθηνών δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει σε ό,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο, παρά τις εσωτερικές πιέσεις που δέχεται ώστε να ευθυγραμμιστεί με την επίσημη θέση του Κινήματος, που αποτελεί και προσωπική επιλογή του προέδρου του, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αν αυτό συμβεί τότε θα ευρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ αφού ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος έχει προειδοποιήσει τους «αντάρτες» ότι καταψήφιση των μέτρων σημαίνει ότι οι «δρόμοι θα χωρίσουν».

Αν απουσιάσει ο κ. Σκανδαλίδης από την ψηφοφορία τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα τόσο ο Γιάννης Κουτσούκος όσο και ο Μάρκος Μπόλαρης. Ο τελευταίος, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ανέπτυξε το γνωστό σκεπτικό του κατά των μέτρων, παρόντος και του Ανδρέα Λοβέρδου, οπότε παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη για να ρωτήσει :

«Ακόμη να τον πείσετε;» για να της απαντήσει ο κ. Μπόλαρης «δεν προσπαθώ …να πεισθώ, αλλά να πείσω» και η φράση του αυτή ερμηνεύεται ότι ο βουλευτής Σερρών δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα ψηφίσει όχι, παρών ή θα απέχει.

Αν οι εν λόγω βουλευτές καταψηφίσουν τα μέτρα και διαγραφούν από το ΠΑΣΟΚ τότε προμηνύονται ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

spirospero.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.