ΠΑΣΟΚ-ομματιάζονται!


Του Στρατή Μαζίδη

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ, διασπασμένο στα εκατό! Αυτό είναι το νέο πολιτικό σύνθημα που θα πρέπει να συνοδεύει το κόμμα του πράσινου ήλιου ή ότι απομείνει από αυτό εφεξής.

Ποιος θα περίμενε τρία χρόνια νωρίτερα όταν τα κορόιδα ξεχύνονταν στους δρόμους πανηγυρίζοντας με νταούλια την πτώση της δεξιάς (εδώ γελάνε) πως σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το μεγάλο κίνημα της ελπίδας και της νέας αλλαγής (εδώ ξαναγελάνε) θα διαλυόταν.

Σήμερα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. απλά ΠΑΣΟΚ-ομματιάζονται…

Ξιφουλκούν ο  ένας εναντίον του άλλο.

Ο Λοβέρδος εντός, εκτός και επί τα αυτά. Ο Χρυσοχοΐδης ήδη μιλά για μνημόσυνα έχοντας προεξοφλήσει θανάτους και κηδείες.

Ο Σκανδαλίδης καταθέτει πλατφόρμα. Η Ξινογιαννακοπούλου απεχώρησε “τραντάζοντας” το πολιτικό σκηνικό και ο Ξυνίδης ξύνισε βγάζοντας όλα τα κουτσομπολιά στη φόρα.

Οι κηπουροί έχουν εξαφανιστεί. Άλλοι στο Παρίσι εγκαίρως με μερικά χιλιάρικα μηνιαίο μισθό και άλλοι όντας έτοιμοι να γυρίσουν στην Πάρο και κατανοώντας πως τελικά κάτι ήξεραν οι παλιοί που έλεγαν καλύτερα δήμαρχος στο χωριό παρά κλητήρας στην πόλη.

Η καλύτερη του χωριού είναι η όψιμη πασοκατζού Μαρία Δαμανάκη που αναπαύται εις τας Βρυξέλλας…

Αυτό που λησμονούν αυτοί οι “κύριοι” και “κυρίες” είναι το πόσα ΝΑΙ βροντοφώναξαν στο εκάστοτε ξέσκισμα του ελληνικού λαού προπαγανδίζοντάς το στα ΜΜΕ του μνημονιακού κατεστημένου. Ναι, αυτοί οι άλλοτε αριστεροί της πλάκας που μόλις εισήλθαν στο σύστημα μεταμορφώθηκαν στα καλύτερα παιδιά του.

Ο δε Βενιζέλος μου θυμίζει το Χίτλερ λίγο πριν την πτώση του Βερολίνου. Ενώ ο σοβιετικός στρατός προέλαυνε ανενόχλητος, ο Φύρερ διέταζε ανύπαρκτες διαλυμένες στρατιές να συντρίψουν τους συμμάχους.

Τελικά αναρωτιέμαι, πόσο μωροφιλόδοξος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Ειλικρινά πίστευε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι θα μπορούσε να κρατήσει το κόμμα σε επίπεδα π.χ. του 20% με πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα;

Τη συνέχεια του Αδόλφου τη γνωρίζει. Φύτεψε μια σφαίρα στο κεφάλι του. Πάρα ταύτα δηλώνει παρών στο νέο και οριστικό ολοκαύτωμα. Στην εφαρμογή της …τελικής λύσης!

Αν πω ότι λυπάμαι, θα είμαι ψεύτης. Η διάλυση αυτού του χώρου συνιστά απόδοση πολιτικής δικαιοσύνης σε πρώτη φάση μιας και η φυλακή για μερικούς πρέπει να είναι η αμέσως επόμενη. Δικαιοσύνη γιατί την πρώτη περίοδο πολλαπλασίασε τη ρουσφετολογική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας μπάζοντας στο δημόσιο κυριολεκτικά τον κάθε πικραμένο, τη δεύτερη περίοδο υπερχρέωσε τη χώρα οδηγώντας την παράλληλα σε νύχτες μεγάλης εθνικής τραγωδίας και την τρίτη μας κατέστρεψε ως χώρα κυριολεκτικά.

Ο ένας “σύντροφος” της μάσας και της εξουσίας στρέφεται κατά του άλλου. Τι έγινε ρε παιδιά; Τελείωσε το πάρτυ, ξεμεθύσατε και τώρα ο ένας τα βάζει με τον άλλο; Έτσι εύκολα πάνε περίπατο οι συντροφικότητες; Τι απέγιναν οι υψωμένες ενωμένες γροθιές; Σπάει η μια τα μούτρα του άλλου;

Ο ήλιος ανέτειλε και για δεκαετίες μεσουράνησε. Τώρα ήρθε η ώρα της δύσης μέσω της διάλυσης. Κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναγυρίσουν στις πολυκατοίκιες τους ώστε να γνωριστούν εκ νέου με το θυρωρό όπως θα σχολίαζε ο μακαρίτης ο Κατσιφάρας.

Σε λίγο καιρό αναμένεται η επόμενη φάση πολιτικής δικαιοσύνης με το σβήσιμο της δάδας και τον Ελληνα Λα Ρούα να πρέπει να μετατραπεί σε Λούα Λούα για να προλάβει να μπει στο ελικόπτερο!

freepen.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΠΑΣΟΚ-ομματιάζονται!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.