Μας αγοράζουν και μας πουλάνε …


Γράφει η Μαρία Γιαχνάκη –

Μας αγόρασαν κανονικά και τώρα μας κοροϊδεύουν γιατί πολύ απλά οι κύριοι που υπόγραψαν το μνημόνιο της ντροπής δεν ήξεραν δεν ρώταγαν και δεν κατάλαβαν τι σημαίνει να κατεβάζεις τα παντελόνια. Τώρα πήραν αυτό που ήθελαν και η αγωνία μας για την επόμενη δόση δεν είναι και δική τους οπότε λίγο μπιλιαρδάκι στην πλάτη του κακόμοιρου Έλληνα θα είχε πλάκα. Πριν την ψήφιση των μέτρων οι εκβιασμοί έκαναν χορό . Τώρα όμως δεν νοιάζεται κανείς από αυτούς για το πότε θα μας δώσουν την επόμενη δόση. Ίσως λέει τέλος Νοεμβρίου ίσως και το Δεκέμβριο ίσως όμως και να το συζητήσουν όταν συζητήσουν και το θέμα τη Κύπρου.

Αυτά είναι αξεπέραστε Έλληνα πολιτικέ που το σακούλι της ντροπής στο γεμίσανε οι ξένοι λιγούρηδες και τώρα δεν τολμάς να κοιτάξεις μέσα να δεις πόσο γεμάτο είναι; θα ξεχειλίσει;

Ε λοιπόν ξεχείλισε η ντροπή από παντού και ήθελα να ήξερα εκεί στο Μαξίμου και στην ελληνική βουλή πως δικαιολογείται τώρα αυτήν την καθυστέρηση; Προσέξτε θα σας ζητήσουν και άλλα. Κάτι κρύβει η καθυστέρησή στους αυτή είναι κοντά και οι αποκρατικοποιήσεις…, ε… κάτι θα θέλουν παραπάνω .

Όσο για τον κύριο Στουρνάρα που ανησυχεί για το ομόλογο των 5 δις που θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου καλά θα κάνει να μην ανησυχεί διότι αυτό το έχουν βάλει στον αυτόματο και πάει . Δεν αφήνουν αυτοί ότι έχει σχέση με τον κίνδυνο της Ευρωζώνης να κινδυνέψει. Ας ανησυχήσει με άλλα κι άλλα που δεν τα χειρίζονται σωστά αυτός και οι όμοιοί του και αφήνουν την χώρα στην τύχη της.

greeknation.blogspot.gr

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.