Δραματικό νεροπίστολο


Αγαπητοί δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι μην περιμένετε να πληρωθείτε. Η τρόικα δεν μας δίνει την δόση άμεσα.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο, πατριώτη, ειλικρινή, σωτήρα Αντώνη Σαμαρά, Σφουγγαράκη ή Κομανέτση, στις 16 Νοεμβρίου η Ελλάδα δεν θα έχει διαθέσιμα για μισθούς και συντάξεις.

Οπότε; Ή θα πεινάσουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι ή για άλλη μια φορά το παραμύθι πήγε σύννεφο…

Όποιος είδε την υπογραφή του Ρουπακιώτη κατάλαβε γιατί στην αρχή δεν ήθελε να υπογράψει για τα μέτρα.

Πώς να την περιγράψω για να την καταλάβεις; Πως είναι η κόκκινη κορδέλα του πασοκοφώτη; Ε! κάπως έτσι σε δισδιάστατη μορφή. Και σε μαύρο χρώμα.

Η τρόικα υπερισχύει του συντάγματος. Διότι το σύνταγμα είναι ένα και η τρόικα τρεις. Άσε που την τρόικα την στηρίζει η κυβέρνηση ενώ το σύνταγμα είναι μια απλή πλατεία…

Και η κουτσή Μαρία καταλαβαίνει ότι δεν βγαίνει το πρόγραμμα, λένε κάποιοι. Κουτσή είναι η Μαρία, δεν είναι χαζή. Ούτε καν αδιάβαστη βουλευτής.

Ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης, ο κωλοτούμπας για τους γνωστούς και φίλους, δολοφόνησε την Ελλάδα με σκοπό να πάρει τις δόσεις που έπρεπε ήδη να μας είχε δώσει η τρόικα αν ήθελε να τηρήσει τις συμφωνίες.

Και αφού εκβίασε και πέτυχε τον σκοπό του τώρα θα είμαστε ξανά σε αναμονή για την δόση. Ε, ρε δόση που τους χρειάζεται…

Ένα δράμα ζει το ΠΑΣΟΚ… είπε ο Μπένι. Μάλλον θα είδε τον εαυτό του στον καθρέπτη.

Κάντε τον Μπένι αρχηγό της ΝΔ. Να την σώσει και αυτήν…

Ο Μπουμπούκος έγραψε ότι τα μέτρα πέρασαν και η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει. Εγώ θα έλεγα να πετάξει. Με ελικόπτερο.

Η Τζάκρη αφού ξέχεσε τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα, το μνημόνιο, ψήφισε ΝΑΙ. Ο Ανδρουλάκης ψήφισε πρώτα ΝΑΙ και μετά την έκανε από το απόκομμα του Μπένι.

Η οποία Τζάκρη είδε ένα πιστόλι στον κρόταφο της. Και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να της εξηγήσει ότι ήταν το νεροπίστολο του Γιωργάκη. Αυτό που είχε βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Οίκοι ενοχής

Οίκος ανοχής έκανε δωρεά σε σχολείο για να καλύψει ανάγκες του. Οίκος ενοχής αφαιρεί από όλα τα σχολεία κονδύλια….

Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι γιατί μόνο για ένα μπουρδέλο ο λαός ζητάει να καεί…

Ο Βασίλης Χιώτης, δημοσιογράφος εφάμιλλος ενός Πρετεντέρ, έλεγε ότι είναι απόλυτα σωστό το μέτρο να πληρώνει κάποιος 25 ευρώ για να νοσηλευτεί. Ναι μεν μπορεί με τις εισφορές του να έχει πληρώσει ο ασφαλισμένος πολλάκις αυτήν την νοσηλεία αλλά τα ταμεία έχουν πρόβλημα λόγω κακοδιαχείρισης και κουρέματος. Οπότε ο ασφαλισμένος πρέπει να πληρώσει πάλι 25 ευρώ.

Άλλος πηδά, άλλος πληρώνει κυρ Βασίλη μου;

Και αν πάλι δεν βγαίνουν τα ταμεία να πληρώνει ο ασφαλισμένος 25 ευρώ την μέρα. Ή την ώρα. Ή το δευτερόλεπτο… εκεί θα κολλήσουμε τώρα;

Παραδέχθηκε όμως ο θλιβερός Χιώτης ότι είναι μια θλιβερή μειοψηφία. Η αθλιότητα ενός ανθρώπου που έχει εξασφαλίσει -αμειβόμενος πολύ καλά – την δυνατότητα να νοσηλεύεται σε όποιο νοσοκομείο γουστάρει φαίνεται από την απαξίωση του στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να μπορεί να νοσηλεύεται. Ακόμα και αν είναι άπορος.

Ο πασοκοφώτης δίκαια έχει αποτελέσει την καβάντζα του συστήματος αν και τελικώς θα καταλήξει στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας.

Για να μην διαλυθεί πριν την ώρα του το κόμμα του έκαμε πως αντιδρά στα εργασιακά και η τρόικα τον βοήθησε να παραστήσει τον άνθρωπο που βάζει κόκκινες γραμμές λέγοντας στην κυβέρνηση να περάσουν όλα σε ένα άρθρο.

Οπότε ο πασοκοφώτης θα μπορούσε να βρει πάτημα και να μην ψηφίσει ΝΑΙ. Αλλά επειδή δεν ήταν και απόλυτα σίγουροι ότι θα πέρναγαν τα μέτρα άφησαν δύο βουλευτές να μην πουν παρών αλλά να απουσιάζουν από την ψηφοφορία και ανάλογα με την ψήφο των υπολοίπων να αποφάσιζαν.

Έτσι αφού τα μέτρα περνούσαν οι δύο βουλευτές μπήκαν στην βουλή στην δεύτερη ανάγνωση ονομάτων και είπαν το μεγαλοπρεπές ΠΑΡΩΝ.

Άξιος ο μισθός τους.

Είμαι απίστευτα ανοργάνωτος στο γραφείο μου. Μήπως να μου έδιναν ένα επίδομα οργάνωσης να διορθωθώ;

Με 1169 ευρώ όλα θα τα έχω οργανωμένα και τακτοποιημένα.

Μικρός Φωκίων

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.