Μέσω Μνημονίου μπαίνει «χέρι» στα εθνικά μας θέματα


Τώρα θα βγουν άραγε «μεγαλοπατριώτες» να ξαναπούν «pacta sunt servanda» (οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται); Μετά τα «τραγικά» μέτρα του Μνημονίου, οι μάσκες πέφτουν και τώρα οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι, των οποίων οι άξονες μας δίνουν «κύρος», βάζουν χέρι στα εθνικά μας θέματα, καταργώντας συμφωνίες. Εν προκειμένω, τα όσα προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάννης για τους μουσουλμάνους της Θράκης και όχι μόνο, αφού ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Νταβούτογλου, με θράσος έχει μιλήσει και για «Τούρκους» στα Δωδεκάνησα.

Ως γνωστόν, και όπως διαβάσαμε στο onalert, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωναποφάσισε την υποχρεωτική εγγραφή της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης » στα μητρώα των ελληνικών ενώσεων. Ο Άρειος Πάγος μετά από προσφυγές κατά της απόφασης , με τις υπ αριθ. 24/2012 & 353/2012 αποφάσεις του «πάγωσε» την υπόθεση γιατί αναγνώρισε ύποπτες επιδιώξεις στην αυτοαποκαλούμενη Τ.Ε.Ξ.

Η επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης που είναι το όργανο επίβλεψης για την εκτέλεση των αποφάσεων του Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με έγγραφο του στις 24-10-2012 , καλεί τις ελληνικές αρχές να εφαρμόσουν την απόφαση. Με άλλα λόγια τις καλεί να διαγράψουν την Συνθήκη της Λωζάννης του 1923 και να αποδεχθούν την αλλαγή της υφής της μειονότητας της Θράκης από θρησκευτική σε εθνική.

Φάτε συμφωνίες! Πότε θα το καταλάβετε ότι στην πολιτική παίζουν ρόλο τα συμφέροντα και όχι οι συμφωνίες

Πυγμή

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.