Πόσο αυξήθηκαν τα κέρδη των ΔΕΚΟ;


κερδη

από το UDemand,

Τελικά είναι αξιοποίηση ή εκποίηση της ελληνικής περιουσίας;

Η Κυβέρνηση Σαμαρά ισχυρίζεται ότι θα αξιοποιήσει τις επιχειρήσεις του Ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή των Ελλήνων, ιδιωτικοποιώντας αυτές!!!

Βέβαια η λογική κάποιων λέει ότι πρέπει να πουλήσουμε αυτές που είναι κερδοφόρες γιατί ποίος θα έρθει για τις ζημιογόνες;; Εμείς όμως τους απαντάμε… Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα πουλούσε κερδοφόρες επιχειρήσεις σε εποχές κρίσης, που η συνολική αξία της επιχείρησής του έχει πέσει τόσο πολύ;;

Εμείς πάντως βάλαμε κάτω τα στοιχεία που δείχνουν πόσα κέρδη ή ζημιές είχανε οι σημαντικότερες επιχειρήσεις που πάνε για “αξιοποίηση”.

Και ξεκινάμε λοιπόν…

ΟΛΠ: ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ 22,5%, παρουσίασαν τα οικονομικά στοιχεία του εννεάμηνου 2012 έναντι της αντίστοιχης περιόδου των αποτελεσμάτων 2011.

ΟΛΘ: Τα ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ανήλθαν σε 14.679.008 ευρώ, έναντι των 8.360.289 ευρώ του εννιαμήνου του 2011. Εμφανίζονται δηλαδή ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ 6.318.719 ευρώ και σε ποσοστό 75,58%.

ΕΥΔΑΠ: ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ παρουσίασε στο εννεάμηνο του 2012 η ΕΥΔΑΠ. Συγκεκριμένα, τα ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 62,38% στα 44,21 εκατ. ευρώ.

ΔΕΗ: Τα ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ανήλθαν σε 118,1 εκατ. ευρώ έναντι 90,8 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2011, ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ 27,3 εκατ. ευρώ (+30,1%), σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

ΟΠΑΠ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, τα κέρδη του ΟΠΑΠ μειώθηκαν κατά 9,2% για το εννεάμηνο του 2012 στα 371,7 εκατ. ευρώ, έναντι 409,1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.