Σε νέο συνέδριο Γκρίζων Λύκων ο ψευδομουφτής Ξάνθης!


Συνεχίζει πάντα να προκαλεί ο αρχιπράκτορας Αχμέτ Μέτε, αυτή τη φορά ως ομιλητής στην Τουρκία με θέμα την…Βαλκανική Καταστροφή του 1912!

Όπως θα θυμάστε, παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει την παρακείμενη φωτογραφία από προπέρσινη ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στην Σαμψούντα του Πόντου, προσκεκλημένος του εκεί παραρτήματος των Türk Ocakları (πιο γνωστών ως…Γκρίζων Λύκων). Τώρα λοιπόν ο Μέτε, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τουρκοπράκτορες της Θράκης, που προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με αυτά τα υποκείμενα (άλλωστε τον είδαμε με πόση θερμότητα είχε προ μηνών υποδεχθεί στην Ξάνθη και τον αρχιφασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί), μετέχει ξανά σε ανάλογη εκδήλωση. Ο λόγος για το συμπόσιο «100 χρόνια από την Βαλκανική Καταστροφή», που όπως μας ενημερώνει το μειονοτικό περιοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», διοργανώνεται τις μέρες αυτές (5 και 6 Ιανουαρίου) στην Κωνσταντινούπολη (βλ. τη 2ηφωτογραφία με τη σχετική αφίσα). «Στην εκδήλωση αυτή» αναφέρει ξεκάθαρα το περιοδικό, «τη Δυτική Θράκη θα εκπροσωπήσει ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε».

Όπως βεβαίως καταλάβατε, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς γεγονός που εμείς εορτάζουμε (απελευθέρωση Ηπείρου και Μακεδονίας με τους Βαλκανικούς Πολέμους 2012-13). Ε, ο Μέτε λοιπόν θα πάει στη…Μάνα Πατρίδα του, μαζί με τους φασίστες συντρόφους του για να το…κλάψει ως «καταστροφή»! Εμείς τι να πούμε; Άφεριμ! Για μια φορά ακόμη πραγματικά άξιος ο (ούτως ή άλλως παχυλότατος «μαύρος») μισθός του…

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.