Η δικτατορία του «πολιτισμού» (συνέχεια)


Δεν πρόλαβε «να στεγνώσει το μελάνι» της πρώτης ανάρτησης για το θέμα της Κοντσίτα, όπου είχα γράψει ότι «αλλά βλέπετε το νέο «είδωλο» πρέπει να διαφημιστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ» και το Υπουργείο Παιδείας (ή διαφθοράς;) της Γαλλίας ήρθε να με επιβεβαιώσει.
Τσάκα-τσάκα διοργανώθηκε η «ημέρα της φούστας» στα γαλλικά σχολεία και οι (όσοι έχουν απομείνει) άρρενες μαθητές πήγαν στο σχολείο με φούστα. Και φυσικά οι μαθητές, μεγαλωμένοι με χαχαμπάχα ιδανικά, σε μια χαχαμπάχα κοινωνία με ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ «ελευθερία» υπάκουσαν. Και φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί για το «κατόρθωμα».
Και στο Ελλαντιστάν τι κάνει το Υπουργείο Παιδείας; Τίποτε δεν έκανε το οπισθοδρομικό φασισταριό που βρίσκεται εκεί. Τίποτε δεν έκαναν αυτοί οι απολίτιστοι που δεν θέλουν να αναγνωρίσουν το δικαίωμα στην «διαφορετικότητα».
Σάμπως έκανε τίποτε το κράτος; Όχι βέβαια.
Αλλά δεν ανησυχώ καθόλου.
Εάν βγει ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη, εκτός από τις μικρο-παρελάσεις «υπερηφάνειας» των ομοφυλοφίλων, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ από τα ΜΜΕ, σίγουρα θα καθιερώσει κάποια σχετική εκδήλωση.
Και αν βγει και ο Τσίπρας, τότε θα δείτε και τους δικούς μας πολιτικούς να αρχίσουν να δηλώνουν την διαφορετικότητά τους για να παίρνουν ψήφους από τους «προοδευτικούς».
Και τα «καλλιτεχνικά» δρώμενα, όπως αυτό στο οποίο κάποιες «δηλωμένες» προσωπικότητες της τηλεόρασης έπαιξαν κάποιο μιούζικαλ ντυμένοι γυναίκες, θα αυξηθούν και θα «ψυχαγωγούν» όλους και κυρίως την νεολαία.

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.