Τα ορφανά … βρήκαν τους γονείς τους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Την Κυριακή το βράδυ στην ροή των αποτελεσμάτων στις τηλεοπτικές οθόνες πολλοί υποψήφιοι δεν είχαν κομματική ταυτότητα αφού είχαν δηλώσει προεκλογικά ακομμάτιστοι ή ανένταχτοι. Αυτό το έκαναν κατά το πλείστον όσοι άνηκαν στα κόμματα του μνημονίου δηλ. απαρνήθηκαν (για λίγο) την κομματική τους ταυτότητα και μάλιστα κάποιοι δήλωσαν και αντιμνημονιακοί προκειμένου να μην εισπράξουν στην κάλπη την οργή του κόσμου για τις κυβερνητικές καταστροφικές επιλογές. 
Αφού λοιπόν ξεγέλασαν τους ψηφοφόρους του εκ των υστέρων ένας ένας αρχίζουν και υιοθετούνται από την συγκυβέρνηση η οποία αθροίζει τσ ποσοστά τους στον κομματικό κορβανά για να δείξει ότι οι πολίτες επικροτούν την πολιτική τους.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις των κ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής και του κ. Καμίνη στο Δήμο της Αθήνας οι οποίοι μάλιστα είχαν λευκό σηματάκι στις τηλεοπτικές καρτέλες και τώρα ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποιεί τα ποσοστά στους για να ποτίσει την Ελιά του ενώ η Ν.Δ δηλώνει ανοικτά ότι θα τους στηρίξει προκειμένου να κερδίσουν την κ. Δούρου και τον κ. Σακελλαρίδη! 
Όπως προείπα αυτό όλο το σκηνικό ήταν προμελετημένο από τους υποψηφίους και τα κόμματα τους και για αυτό θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή να τους τιμωρήσουμε για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε χαχόλοι και αμνήμονες!

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.