“Σοφία Σακοράφα: «Η Ε.Ε. Χρηματοδοτεί την Πολεμική Βιομηχανία του Ισραήλ»”


σ.σ.

 hellasforce.com

«Να σταματήσει η Ε.Ε. να χρηματοδοτεί την ισραηλινή πολεμική βιομηχανία από τα κοινοτικά προγράμματα»
Σακοράφα σε Μογκερίνη: Αν δεν αλλάξετε πολιτική το «Κράτος Τρομοκράτης» του Ισραήλ θα συνεχίσει την δολοφονική πολιτική του και θα σας περιφρονεί.
Έντονη κριτική για την αδράνεια της Ε.Ε σχετικά με το παλαιστινιακό
άσκησε σήμερα η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του ευρωκοινοβουλίου από την αρμόδια επίτροπο για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι.
«Τι διαφορετικό ή τι καινούργιο μας παρουσιάσατε στη σημερινή συζήτηση; Μήπως το Ισραήλ σταμάτησε τις ανθρώπινες εκκαθαρίσεις, τους εποικισμούς, τις παράνομες φυλακίσεις, το απαρτχάιντ και την κατοχή στη Γάζα;» ρώτησε η Σοφία Σακοράφα, η οποία υποστήριξε ότι συνέβη το αντίθετο.
Στην παρέμβασή της για το παλαιστινιακό στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η κυρία Σακοράφα είπε στην Επίτροπο Εξωτερικής Πολιτικής:
«Καθημερινά, η κατάσταση στην Μέση Ανατολή επιβεβαιώνει με τον τραγικότερο τρόπο την παταγώδη αποτυχία και το αδιέξοδο της πολιτικής σας για ειρήνευση στην περιοχή.
Τη στιγμή που ο κ. Νεντανιάχου αναίσχυντα δηλώνει ότι ο Χίτλερ παρασύρθηκε από έναν παλαιστίνιο μουφτή για τα εγκλήματα που διέπραξε, εσείς μιλάτε γενικά για αυτοσυγκράτηση και ηπιότερη ρητορική.

Επιτέλους, είναι ύβρις προς τους χιλιάδες νεκρούς να συνεχίσουμε να συζητάμε με αυτό το περιεχόμενο χωρίς να κάνουμε τίποτα.
Εφαρμόστε τουλάχιστον τις ρήτρες των συμφωνιών και τις αποφάσεις που ήδη έχετε πάρει.

Αναστείλετε άμεσα την Συμφωνία Σύνδεσης και σταματήστε να χρηματοδοτείτε την ισραηλινή πολεμική βιομηχανία από τα κοινοτικά προγράμματα. Ίσως τότε να έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση. Αλλιώς το κράτος τρομοκράτης της περιοχής θα συνεχίσει την δολοφονική πολιτική του και θα σας περιφρονεί».

Αναρτήθηκε από Ελεύθερος Πολιορκημένος

 

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.