Αριστερή και δεξιά εντιμότητα.


391ea8910617ad2f9d1c0fb68b3cc265_XL

gfragoulis.blogspot.gr
Φόβος και τρόμος: η έντιμη αριστερά, για να μην έρθει η άτιμη η δεξιά, προχωρά στις παρακάτω έντιμες συμφωνίες (διαβάστε παρακάτω ενδεικτικό άρθρο από τα λεγόμενα καθεστωτικά ΜΜΕ, που συνήθως πέφτουν μέσα). Τώρα, πως μπορεί να λέγεται έντιμη η συμφωνία που κλείνει η κυβέρνηση με την τετράδα, για να ανατρέψει τις συμφωνίες που έκανε με το λαό (π.χ. τις 100 δόσεις, αφήστε τα προγράμματα διαφόρων πόλεων, όπως της Θεσσαλονίκης), δεν το εννοώ.Ίσως να γίνεται αυτό γιατί οι συμφωνίες με το λαό ήταν ανέντιμες. Ίσως. Μπορεί να πει κανείς βέβαια, ότι ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ θα τα ανατρέψει αυτά στο πεζοδρόμιο, μια και έχει αναχθεί από τον Τσίπρα ως στην αριστερή συνείδηση της κυβέρνησης.

Νομίζω πάντως ότι πριν πάει η κυβέρνηση σε νέες συμφωνίες με το κουαρτέτο πρέπει να εκδώσει ένα λεξικο για τον όρο “έντιμος”. Και λέω λεξικό, και όχι μπροσούρα, γιατί η δικαιολογία του “έντιμου συμβιβασμού” θα φορεθεί πολύ στο άμεσο μέλλον, και θα έχει τόσες παραλλαγές, που μια μπροσούρα είναι λίγη για να τις χωρέσει.
Τελειώνοντας προτείνω στους δύο κυρίους οικονομικούς υπουργούς – επενδυτές της Black Roc (για να μην ξεχνιόμαστε)- να συμπιέσουν έντιμα, άμεσα και αποδοτικά την αξία της κατοικίας στα 30 € (αξία σκηνής δύο ατόμων), το εισόδημα στα -10000 € με προσθήκη -1000 € για κάθε παιδί (για να χρωστάνε και αυτοί που δεν έχουν τίποτε έως ότου συμπληρώσουν τα παραπάνω αρνητικά όρια), να βάλουν τέλη κυκλοφορίας και στα ζώα, πλην των αυστηρά οικόσιτων (εκείνων δηλαδή που δεν βγαίνουν από το σπίτι), και το χρονικό περιθώριο πληρωμής της χαμένης δόσης στις 17 ώρες, ως τιμητική αναφορά στο χρόνο διάρκειας των βασανιστηρίων που υπέστη ο Τσίπρας στις 12/13. Ιούλη 2015.

Τέλος, όσοι αυτοκτονούν γιατί δεν συμβιβάζονται με τη μιζέρια, να αφορίζονται, εκτός από την εκκλησία, και από το κράτος, ως ελάχιστο επιτίμιο στην ανέντιμη στάση τους να αποχωρήσουν από τη ζωή, τι στιγμή που η πατρίδα δίνει έναν τόσο σοβαρό απελευθερωτικό αγώνα, στον οποίο αυτοί δεν προσφέρουν το αίμα και το είναι τους.

Και τσιμουδιά !!! Κούνα το κεφάλι σου, καημένε !!!

Πριν το καταλάβεις θα έρθει η δεξιά !!!!

[Γιάννης Λεβέντης, Δικηγόρος στον Δ.Σ.Ηρακλείου]
.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.