Έκθεση κόλαφος των ΗΠΑ για Ερντογάν την ώρα που οι Ευρωπαίοι τον “χαϊδεύουν”!


kolafos_erdogan

prisonplanet.gr

Οι Ευρωπαίοι υποδέχονται τον σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν στο “σπίτι” τους για να τον “χαϊδέψουν” και να τον παρακαλέσουν να μην στέλνει τόσους πολλούς μαζεμένους πρόσφυγες προς τη δύση. Αυτή είναι η πολιτική της πολύ λίγης σε όλα τα επίπεδα ΕΕ. Πολιτική που καθορίζεται από την “γερμανική ατμομηχανή” της Ευρώπης!
Οι Ευρωπαίοι καλούν να “χαϊδέψουν” τον ηγέτη μιας χώρας που κατέρριψε αναίτια ένα αεροσκάφος ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της έτσι κι αλλιώς αποσταθεροποιημένης Μέσης Ανατολής. Τον ηγέτη που κατηγορείται ανοιχτά για σχέσεις με τους τζιχαντιστές. Αυτόν που φυλακίζει κατά δεκάδες δημοσιογράφους που τολμούν να γράψουν κάτι εναντίον του.
Και όπως προκύπτει από την τελευταία έκθεση του Κογκρέσσου που δημοσιεύουμε καταπιέζει πρώτα απ΄ όλα τις χριστιανικές θρησκευτικές μειονότητες στην άσκηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων.

Αυτά για όσους έχουν πολύ μεγάλες αγωνίες εδώ στην Ελλάδα για τα τζαμιά που δεν σπεύδουμε να φτιάξουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Να φτιάξουμε βεβαίως,αλλά να μην παραβλέπουμε ότι στην Ελλάδα οι θρησκευτικές ελευθερίες είναι πλην ελαχίστων μεμονομένων περιπτώσεων,δεδομένες.

onalert

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Έκθεση κόλαφος των ΗΠΑ για Ερντογάν την ώρα που οι Ευρωπαίοι τον “χαϊδεύουν”!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Έκθεση κόλαφος των ΗΠΑ για Ερντογάν την ώρα που οι Ευρωπαίοι τον “χαϊδεύουν”! – Newspolis

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Έκθεση κόλαφος των ΗΠΑ για Ερντογάν την ώρα που οι Ευρωπαίοι τον “χαϊδεύουν”! | Gnorizo.gr

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.