Για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.


images

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη                     25.03. 2016

Πολλές φορές, τον τελευταίο καιρό, διερωτήθηκα πως αλήθεια μπορεί να λειτουργεί το μυαλό των κυβερνητικών μας, που όλοι δίνουν την εντύπωση “κανονικών ανθρώπων”,αλλά όμως δέχονται σταδιακά, και με μορφή του μαρτυρίου της σταγόνας, το τέλος των συμπατριωτών τους, και συνεπώς και της Ελλάδας;;;;; ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;;; Είναι, πράγματι, ένα μεγάλο μυστήριο, άλυτο μέχρι στιγμής, η απόλυτη σχεδόν επικράτηση του τρόμου του GREXIT, παρότι προ πολλού η όποιας μορφής σύγκριση, και με οποιονδήποτε τρόπο, αφενός των δεινών και κινδύνων ενός GREXIT, και των αντίστοιχων της πειθήνιας-εξευτελιστικής-αντεθνικής παραμονής στο ευρώ, γέρνει σαφέστατα υπέρ των δεύτερων.

Ωστόσο, οι πατέρες του Έθνους μας, αριστεροί κεντρώοι και δεξιοί (δεν υπάρχει, φυσικά, ουδεμία διαφορά ανάμεσά τους, με μόνη εξαίρεση το ΚΚΕ), λειτουργούν ωσάν να είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι τα Μνημόνια και τα βασανιστήρια που απορρέουν από αυτά, η κυρία Μέρκελ που τους  “κάνει την τιμή να συνομιλεί μαζί τους”, να “φιλιέται επαγγελματικά μαζί τους”, να “καταδέχεται να σηκώνει το τηλέφωνο για να συνομιλεί μαζί τους”, ο κ. Σόιμπλε που υποστηρίζει έμμεσα, αλλά συχνά και άμεσα ότι “ουδεμία σημασία έχει το επισήμως αναγνωρισμένο δραματικό λάθος του ελληνικού προγράμματος” , διότι η πραγματικότητα είναι ότι εμείς οι ανίκανοι, οι τεμπέληδες και οι ανεπρόκοποι  Έλληνες φταίμε για την αποτυχία του, και συγκεκριμένα επειδή δεν δεχόμαστε με ευχαρίστηση το ξεπούλημα βωμών και εστιών της πατρίδας μας, τη ζουγκλοποίηση της αγοράς εργασίας μας και την απόλυτη εξαθλίωσή μας, στα οποία πρόσφατα προστίθεται και η υποχρέωσή μας να περιθάλψουμε του κόσμου τους δυστυχισμένους μετανάστες, που ουδείς πια τους δέχεται εντός των συνόρων τους.

Παρόλα αυτά, Ω ΝΑΙ, οι εκάστοτε κυβερνητικοί μας, εμφανίζονται και λειτουργούν ως απολύτως πεπεισμένοι ότι οι “ΕΤΑΙΡΟΙ” μας θέλουν το καλό μας!!!!!!Και με τρόπους, που πολύ σύντομα θα αναγνωριστούν ως εγκληματικές και προδοτικές ενέργειες, αποκλείουν την όποια συζήτηση περί ΡΗΞΗΣ, επικαλούμενοι σε πάγια βάση ανόητα και επιπόλαια επιχειρήματα, που παραβλέπουν τα ανείπωτα, τα απάνθρωπα, τα γενοκτονικά δεινά των Μνημονίων. Είθε το πνεύμα της σημερινής επετείου της 25ης Μαρτίου να φωτίσει τους εγκεφάλους τους.
http://marianegreponti-delivanis.blogspot.gr/

Advertisements
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.