Το «Καφενείο η Ελλάς» και η …Απουσία της Δικαιοσύνης!


odos-thessalonikis-euzonon

Ξεσηκώθηκαν οι Υπουργοί και οι καντηλανάφτες γιατί ένας παπάς είπε οτι  αν πειράξουν μια γερόντισσα που ζει μόνη της σε Μοναστήρι και δάκρυσαν ακόμη και οι πέτρες απο ευγνωμοσύνη για τον Κουρουμπλή που είπε τον Ιερέα  Αντίχριστο !Βέβαια το να σε ονομάζουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης «Αντίχριστο «που οι τα δύο τρίτα της αρνήθηκαν να ορκιστούν με θρησκευτικό όρκο ποσώς πρέπει να μας απασχολεί !

Όμως δεν είδαμε την αντίδραση των  Υπουργών της Δικαιοσύνης και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο κλείσιμο για 15η ημέρα της Σιδηροδρομικής Γραμμής στην Ειδομένη αλλά και το κλείσιμο των Εθνικών Οδών απο λαθρομετανάστες!

Τι διακαιώματα έχουν στην Ε.Ο οι Σύριοι και οι Αφγανοί  ; Μήπως πλήρωσαν ή φορολογήθηκαν για την Κατασκευή και την Συντήρηση των Οδών ; Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα μιλάμε ; Μόνο των λαθρομεταναστών ;

45

Η Δικαιοσύνη γιατί απουσιάζει ; Γιατί δεν επεμβαίνει όταν μπροστά στην Κάμερα ο λαθρομετανάστης φιλοξενούμενος απειλεί να κατεδαφίσει το Στρατόπεδο!…Από που αντλεί τόση δύναμη και γιατί έχει ασυλία ο εισαγόμενος Τραμπούκος ;

Είδηση:Στην κυκλοφορία δόθηκε για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, η οποία από το πρωί ήταν αποκλεισμένη , και στα δύο ρεύματα, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Οι Εισαγόμενοι  συγκεντρωμένοι, οι οποίοι παραμένουν στο σημείο, εκφράζουν τη διαφωνία τους για το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων.

Σημειώνεται ότι η διέλευση των φορτηγών δεν επιτρέπεται ακόμη.

http://veteranos.gr/kafenio-ellas-ke-apousa-dikeosini/

Advertisements
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.