Οι Παράνομοι


Το ότι σε αυτή την έρμη τη Χώρα δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει ποτέ κάτι προς το καλύτερο είναι γνωστό και το έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει. Απλά ίσως δεν μας έχει περάσει από το νου ο λόγος που «φρενάρει» αυτή την προοπτική.

Και αυτό γιατί μετά τη μεταπολίτευση, όλες, μα όλες οι κυβερνήσεις που ψηφίστηκαν για να κυβερνήσουν, εκλέχτηκαν με συνθήματα και υποσχέσεις ψεύτικες, που ποτέ δεν εφάρμοσαν, ή έκαναν τα αντίθετα απ ότι υποσχέθηκαν.

Δεν θέλω να επαναλάβω τις ψευτιές αυτές για την οικονομία του χώρου, καθώς είναι γνωστές σε όλους.

Με λίγα λόγια όλοι αυτοί, «σφετερίστηκαν» την εξουσία μέσω της ψήφου μας, που την απέσπασαν με δόλιο τρόπο.

Εδώ έρχεται η αποστολή του Συντάγματος, όχι της γνωστής πλατείας των Αθηνών, αλλά του κανονιστικού ρυθμιστή του πολιτεύματος και των λειτουργιών του, που λέει:

ΤΜΗΜΑ Δ΄
Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120

1.Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Γίνεται πλέον φανερό ότι όλη η ουσία, όλο το ζουμί της ιστορίας υπάρχει στη 3η και 4η παράγραφο σ αυτό το ακροτελεύτιο άρθρο.

Στη μεν τρίτη παράγραφο γίνεται πλέον σαφές ότι όλοι αυτοί που σφετερίστηκαν την εξουσία είναι εντελώς παράνομοι και άρα διώκονται ποινικά μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία. Συνεπώς, δεν πρέπει και δεν πρόκειται να αποκατασταθεί ΠΟΤΕ η νόμιμη εξουσία, για να μη καταλήξουν όλοι αυτοί έγκλειστοι, όπως προβλέπεται από τον υπέρτατο νόμο που είναι το Σύνταγμα και που αυτοί το έχουν καταντήσει χαρτί περιτυλίγματος για να μη χρησιμοποιήσω άλλη ανάρμοστη λέξη.

Η δε τελευταία παράγραφος 4 είναι αυτή που δικαιώνει κάθε προσπάθεια των πολιτών να διαμαρτύρεται και να επιδιώκει την ανατροπή των σφετεριστών, δικαίωμα που παρέχεται ακόμα και στους υπηρετούντες στα ένοπλα τμήματα που χρησιμοποιούνται από τους σφετεριστές κατασταλτικά σε βάρος των πολιτών, για την «διαιώνιση του είδους» τους.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο πλέον ενδεικτικός, ειρηνικός και ανώδυνος τρόπος για την απομάκρυνση των παρανόμων είναι με την ψήφο μας. Αυτό πρέπει να έχουμε υπόψη μας όταν τη χρησιμοποιούμε. Πείρα έχουμε πλέον.

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.