Γεωργιάδη βρες μια κρυα πισίνα στην Εκάλη να πλύνεις την Ντροπή


netakias

Σκεφτείτε τον Λεωνίδα να διαβάζει τα δεδομένα του περσικού εκστρατευτικού σώματος και πολύ λογικά να αποφασίζει να δώσει γη και ύδωρ, κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα, που θα αποφάσιζε κάτι τόσο ρεαλιστικό, ενώ θα γινόταν και κυρίαρχος όλων των Ελλήνων.

Σκεφτείτε τώρα, που όχι μόνο έχασε ο Λεωνιδας, αλλά σκοτώθηκε κι ο ίδιος, τι θα έλεγαν οι Γεωργιάδηδες της εποχής. Ακόμη κι ο αντίστοιχος της εποχής Δημάρατος δεν ήταν ποτέ κρετίνος, ούτε είχε βάλει προηγουμένως φωτιά στην Χώρα πριν Μηδίσει, όπως έκανε ο Αδωνης επι 5 χρονια.

Θα του έλεγαν ότι έχασε, ότι έβαλε την Ελλάδα σε φουρτούνα, ότι κάθε μέρα που αντιστεκόμαστε στους Πέρσες «ο λογαριασμός ανεβαίνει» καθώς εξαιτίας του τρελού Λεωνίδα (οι αγορές εκνευρίστηκαν) μετά έκαψαν και την Αθηνα, κάτι που δεν ειχε συμβεί αν δεν είχαν αυταπάτες οι Σπαρτιάτες κι άκουγαν το μέτωπο της λογικής των Μηδιζόντων, Δημάρατου και Λυκίδη.

Λίγο υπερβολικό το παράδειγμα θα μου πείτε, τα μεγέθη είναι έτη φωτός αναντίστοιχα, αλλά το μάθημα που μας έρχεται από το παρελθόν ειναι πάντα επίκαιρο. Οι μόνοι που πάντα χάνουν είναι αυτοί που δεν προσπάθησαν, αυτοί που προσπαθούν, ακόμη κι αν χάσουν τις 9 φορες από τις 10, γι αυτή τη μια νίκη αξίζει να αγωνιστούν, όπως θα έλεγε κι ο Μακρυγάννης στον βαυαρο Χάιντεκ

Ο κ.Γεωργιάδης λοιπον που πριν έναν χρόνο είπε οτι αν ξαναπάρει την εξουσία θα πάει γονατιστός με τον Σαμαρά για να παρακαλέσει τους Ευρωπαίους να συγχωρήσουν την Ελλάδα που αντιστάθηκε, τώρα πρέπει να κρυφτει σε κανένα SPA στην Εκάλη και να βρει την πιο κρύα πισίνα για να ξεπλύνει την ντροπή του.

Ο πιο αποτυχημένος πολιτικός της μεταπολίτευσης, που παρέδωσε την μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο χρεος στην Ιστορία της χώρας, δεν μπορεί να κάνει πλεον υποδείξεις.

Οχι μόνο όπως συνηθίζει τις τελευταίες μερες που προσπαθει να δώσει πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης στο τι ειναι αριστερή πολιτική, αλλά ουτε καν στο τι ειναι δεξια πολιτική δεν μπορει να έχει λόγο. Γιατί δεν έχει καμία σχέση ο φασιστικός νεοφιλελευθερισμός με την Δεξιά. Εγω ξέρω ότι οι Δεξιοί μιλούν για πατρίδα, που την έκανε ερμαιο του ΔΝΤ, ούτε την ελληνική Οικογένεια που την διέλυσε οικονομικά.

Δεν ειναι καιρός για θριαμβολογίες, αλλά είναι μια καλή αρχή να αναστηθεί η Ελλάδα. Οσοι πόνταραν εναντίον έχασαν.

Advertisements

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.