Περί “κωλοτούμπας”


Πριν κάτι χρόνια όταν παρακολουθούσαμε συζητήσεις στη Βουλή είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε με τους ομιλητές, τουλάχιστον καταλαβαίναμε αυτά που λέγανε χωρίς να χρειάζεται να προσφεύγουμε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες για να μας εξηγήσουν τι εννοούσαν οι διάφοροι “ποιητές”.

Τώρα ακούμε πράγματα που απ ότι καταλαβαίνουμε, είτε γίνεται προσπάθεια να μας υποβαθμίσουν τη νοημοσύνη, είτε αυτοί που βγάζουν τους “δεκάρικους”  λόγους έχουν τόση “προηγμένη” νοημοσύνη, που μόνο οι ίδιοι μπορούν να καταλάβουν τα όσα εκστομίζουν.

Το άκρον άωτον δε των ασυνάρτητων λόγων που προκαλούν θυμηδία, αηφία και αγανάκτηση, ακούγονται από τους γιαλαντζί “αριστερούς” (για πρώτη φορά) βουλευτάδες και κυρίως “υπουργάρες”, ιδιαίτερα δε από αυτούς που έχουν τον μανδύα του “πανεπιστημιακού”, λες και το καθηγητιλίκι είναι το απαραίτητο προσόν και το εισιτήριο για να γίνεις “ηγέτης”, λες και απευθύνονται σε πρωτοετείς φοιτητάκους που τους ακούν με το δέος προς τον “επιστήμονα”.

Είναι δε άκρως υποτιμητικό γι αυτούς τους ίδιους τους προσωρινούς κυβερνητικούς να προσπαθούν να μας πείσουν ότι  “κωλοτούμπα” δεν είναι τα όσα κάνουν, δεν αφορά στα πισωγυρίσματα των όσων κάνουν σε σχέση με τα όσα αντίθετα πρέσβευαν πριν γίνουν εξουσία, αλλά είναι απλά μια άσκηση γυμναστικής που καθιστά το σώμα ευλύγιστο και το μετατρέπει σε τροχό.

Είναι δε τόσα τα αλλοπρόσαλλα που έχουμε ακούσει, από λαθρομετανάστες που “λιάζονται”, από νοσοκομεία που “λειτουργούν” ρομποτικά χωρίς προσωπικό και αναλώσιμα, από σχισμένα μνημόνια και παροχές μισθών, από μη περικοπή των συντάξεων, μέχρι και τη σύμβαση για το Ελληνικό που “δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά”, αλλά……

Εμείς ένα πράγμα γνωρίζουμε κύριοι:

Η κωλοτούμπα η δική σας δεν είναι άθλημα, είναι πολιτική ανυποληψία, είναι δούλεμα προς το λαό, είναι επιβεβαίωση της πολιτικής σας ανικανότητας είναι τέλος προσβολή και καταρράκωση της αριστερής ιδεολογίας.

Advertisements
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Περί “κωλοτούμπας”

  1. Ὁ/ἡ Ζηδρος γράφει:

    “Ουδέν κακόν αμιγές καλού” έπρεπε να πάρουμε μια γεύση αριστερού χαφιεδισμού για να συνέλθουμε και να είμαστε ευγνώμονες στη συμφωνία της ΓΙΑΛΤΑΣ,γιατί θα είχαμε περάσει δύσκολα χρόνια οπως οι βόρειοι γείτονες μας.Ολα τα γουρούνια της εξουσίας εχουν την ιδια μύτη.
    Κακός ο καπιταλισμός,κάκιστος και ο κομμουνισμός και τα παρακλάδια του.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.