ΟΣΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ-Δίωξη για φοροδιαφυγή μαμούθ 35 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας


Δίωξη για φοροδιαφυγή μαμούθ 35 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για φοροδιαφυγή μαμούθ ύψους τριανταπέντε εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντιμετωπίζει γνωστός ιδιοκτήτης εταιρείας στοιχημάτων, ο οποίος δραστηριοποιείται παράλληλα και στα μέσα ενημέρωσης.

Η δίωξη έχει ασκηθεί από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς μετά από πολύχρονη έρευνα από την οποία προέκυψαν στοιχεία – φωτιά που τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο τη μεγάλη απάτη.

Εκτός από την εισαγγελική δίωξη οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν αρχίσει μεγάλη έρευνα στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, γιατί έχουν προκύψει νέα στοιχεία για εμπλοκή του σε νέα υπόθεση φοροδιαφυγής μέσω ελεγχόμενων από τον ίδιο εταιρειών με έδρα τον Παναμά.

Για την υπόθεση φοροδιαφυγής που ασκήθηκε δίωξη ο ιδιοκτήτης της στοιχηματικής εταιρείας χρησιμοποίησε ως πλυντήριο εταιρείες στην Κύπρο.

Με διάφορα εικονικά συμβόλαια εξαφάνισε τα τριανταπέντε εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της στοιχηματικής εταιρείας στην Ελλάδα και στην συνέχεια κάποια από αυτά επέστρεψαν πίσω αφού είχε προηγηθεί το σχετικό ξέπλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της KONTRA NEWS οι έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών θα επεκταθούν και σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες που για δεκαετίες g λειτουργούν ασύδοτα, ενέχονται σε όργιο φοροδιαφυγής έχοντας στήσει τα παραρτήματα στον Παναμά και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.