Διοργάνωσε τα δικά σου μαθήματα webinars


Στην νέα πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση μπορείτε πλέον να διοργανώσετε τα δικά σας webinars ή μαθήματα.

Η πλατφόρμα μας απευθύνεται σε καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και επιπέδων, και επαγγελματίες που θέλουν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις με τους μαθητές ή τους συνεργάτες τους , να διοργανώσουν τα δικά τους μαθήματα ή webinars.

Εύκολα, άμεσα και οικονομικά, χωρίς άλλες δεσμεύσεις, μπορείτε σήμερα να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη εκπαίδευση και να δημιουργήσετε το δικό σας πανελλαδικό ή ακόμη και παγκόσμιο δίκτυο μαθητών ή  συνεργατών.

Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστές, ούτε να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών.

Είσαι Καθηγητής;

Αν είσαι καθηγητής, οποιασδήποτε ειδικότητας, και θέλεις να γλιτώσεις από τις ατελείωτες χαμένες ώρες των μετακινήσεων ανάμεσα στα μαθήματά σου και να πραγματοποιείς τα μαθήματά σου από τον χώρο σου, χωρίς να κάνεις καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρεις, τότε το i-Εκπαίδευση είναι η λύση για σένα.

Με την ειδική πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε μπορείς να κάνεις ζωντανά απεριόριστα μαθήματα με έναν ή περισσότερους μαθητές ταυτόχρονα. Παράλληλα η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση σου παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνεται ένα ολοκληρωμένο μάθημα, που δεν διαφέρει σε τίποτα από τα συμβατικά ιδιαίτερα ή φροντιστηριακά μαθήματα.

Για Επαγγελματίες

Αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις να είσαι σε επαφή με το δίκτυο συνεργατών σου ή να διοργανώσεις τα δικά σου webinars για να μοιραστείς τις γνώσεις σου πάνω στην ειδικότητά σου, σου παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Διοργάνωσε απεριόριστα webinar διαλέγοντας όποιο από τα πακέτα που προσφέρουμε καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα πακέτα Basic και Plus σε συνδρομές διάρκειας 1 μήνα, 3 μηνών και 1 έτους. Το κόστος των πακέτων ξεκινάει από 20€

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα στην σελίδα του i-Εκπαίδευση

Διαφημίσεις
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.