ΜΕΓΑ σκάνδαλο €900χιλ Βορίδη-Σαλμά! Ειπώθηκε στην Εξεταστική της Βουλής ότι Υπεροκοστολογούσαν Αρθροσκόπηση με ΜΟΝΑΔΙΚΟ προμηθευτή συγγενείς πολιτικού!


ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ !

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή, Σπ. Λάππας, έκανε λόγο για «κόλπο της Ν.Δ.» με τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις επισημαίνοντας ότι η υπόθεση προκάλεσε ζημία 825.000 ευρώ στο Δημόσιο.

Ο Σπ. Λάππας κατήγγειλε επίσης ότι το ζήτημα της τιμολόγησης της διαγνωστικής αρθροσκόπησης το είχε θέσει τότε στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ) με έγγραφό της η οδοντίατρος και διοικήτρια του Αττικού Νοσοκομείου Λίτσα Γιαννακάκου, υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Επίσης εξέφρασε την έκπληξή του για την ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκε το ΚΕΣΥ σε αυτό το αίτημα αλλά και για την άμεση υιοθέτηση της γνωμοδότησης του ΚΕΣΥ από τον Μ. Βορίδη.

Την υπόθεση είχε αναδείξει η «Εφ.Συν.» τον Οκτώβριο του 2016 παρουσιάζοντας τα έγγραφα των 550 παραπεμπτικών για τη διαγνωστική αρθροσκόπηση του πρώην υφυπουργού Υγείας και αθλητιάτρου Μάριου Σαλμά, τα οποία όχι μόνο αποζημιώνονταν από τον ΕΟΠΥΥ με το ποσό των 1.500 ευρώ (στην Αμερική το ποσό δεν ξεπερνά τα 440 ευρώ) αλλά τα χρήματα αυτά κατευθύνονταν στο ιατρείο στενού συγγενικού του προσώπου, το οποίο συστεγάζοταν κατά διαβολική σύμπτωση με το ιατρείο του κ. Σαλμά.

Το αρχικό δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» στάλθηκε αυτεπάγγελτα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία το διαβίβασε στον Αρειο Πάγο και κατόπιν στον εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς και από εκεί η υπόθεση έφτασε στη Βουλή.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, χαρακτήρισε το θέμα των αρθροσκοπήσεων «δώρο των υπουργών στο ιατρείο του κ. Σαλμά», δεδομένου ότι στις ΗΠΑ μια αρθροσκόπηση κοστίζει 300 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα κοστολογείται 1.500.

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.