διημερίδα για την Ιατρική Ευθύνη από τον Δικηγορικό & τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά και το Κρατικό Ν/Σ Νικαίας


Διημερίδα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Νικαίας «Άγιος Παντελεήμων» και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας «Άγιος Παντελεήμων» και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς, διοργανώνουν Διημερίδα με θέμα:«Ιατρική ευθύνη στην καθημερινή λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών». Η Διημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής.
Συμμετέχουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιώς, η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, ανώτεροι και ανώτατοι Δικαστικοί Λειτουργοί και Ιατροί πλήρους απασχόλησης σε διάφορα ΤΕΠ νοσοκομείων του ΕΣΥ.Τελικός σκοπός της ημερίδας είναι τα ΤΕΠ, πέραν των άρτιων υπηρεσιών υγείας που διαχρονικά παρέχουν, να προστατεύουν τον πολίτη από τις συνθήκες, οι οποίες επέφεραν τις διαταραχές στην Υγεία του, και να ενημερωθούν οι πάροχοι Υπηρεσιών Υγείας για τους βέλτιστους τρόπους διαχείρισης των ασθενών τους.Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των νοσοκομείων του ΕΣΥ, διαχρονικά προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες σε οξέως πάσχοντες ασθενείς.Οι επείγουσες Υπηρεσίας Υγείας οφείλουν να παρέχονται σε όλους τους προσερχόμενους ασθενείς ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, φυλής, θρησκεύματος, κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, και της εν γένει νομικής κατάστασής τους.Την τελευταία 10ετία γίνονται συστηματικές νομοθετικές προσπάθειες οργάνωσης των ΤΕΠ σε αυτοτελή τμήματα, στελεχωμένα με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η σταδιακή ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός λειτουργίας του ΤΕΠ του ΓΝ Νικαίας «Άγιος Παντελεήμων» – Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».Τα προβλήματα υγείας, που οδηγούν τους πολίτες στο ΤΕΠ ενός νοσοκομείου, συχνά προκύπτουν ή εντείνονται από τις κοινωνικές συνθήκες, καθώς και από τα οικονομικά και νομικά προβλήματα των ασθενών. Η διαχείριση των προβλημάτων αυτών, μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με την αντιμετώπιση της κατάστασης υγείας των ασθενών.

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.