ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό: «Κάναμε μια έντιμη συμφωνία με την κυβέρνηση και θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, οι υποθέσεις της κάθαρσης της διαφθοράς προχωρούν»


<!–more–>«Κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τ<strong>ην κυβέρνηση και θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους</strong>» είπε ο κ. Καμμένος, και συνέχισε: «Θεωρούμε ότι οι εξελίξεις στην οικονομία, η έξοδος από τα μνημόνια, οι υποθέσεις της κάθαρσης της διαφθοράς προχωρούν με καλούς ρυθμούς και ο ελληνικός λαός θα το αντιληφθεί».

Στην κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που ήθελαν την αποχώρησή του από την κυβέρνηση προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μετά από την συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ.τόνισε ότι το κόμμα του θα παραμείνει στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της τετραετίας.

<strong>Αναφερόμενος στο Σκοπιανό</strong>, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη γειτονική χώρα θα διαρκέσουν αρκετό καιρό και πως το κόμμα του επιθυμεί λύση «που να έχει τον <strong>απαράβατο</strong> <strong>όρο</strong>» που θέτει, δηλαδή τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Ερωτηθείς για το εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν το παρόν στο <strong>συλλαλητήριο</strong> στην Αθήνα για την ονομασία των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως ανεξάρτητοι πολίτες θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. [σ.σ. Το συλλαλητήριο] Είναι μια έκφραση του ελληνικού λαού που θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Είναι Έλληνες πολίτες που εκφράζουν μια εθνική θέση».

Την ίδια ώρα, εξήγησε πως ο ίδιος θα βρίσκεται<strong> εκτός Ελλάδας αλλά η οικογένειά του θα είναι εκεί.</strong>

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.