Ομιλία Πάνου Καμμένου στο Ζάππειο “Αλέξη, Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε τους νταβατζήδες”


subscribe https://tinyurl.com/hellenicnewsfeed

Ομιλία Πάνου Καμμένου στο Ζάππειο “Αλέξη, αυτή η συνεργασία ήταν, είναι και θα είναι, μία έντιμη συνεργασία!”

“Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε τους νταβατζήδες

“Σήμερα είναι ιστορική ημέρα γιατί η κυβέρνηση έσπασε τα δεσμά του ΔΝΤ. Αποφύγαμε τον εμφύλιο πόλεμο και καταφέραμε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να συνυπάρχουμε και να δώσουμε ένα τέλος στην περίοδο του εμφυλίου. Ζοριστήκαμε, ήταν δύσκολο αλλά χάρις στους βουλευτές των δύο ομάδων είμαστε εδώ” είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ο οποίος διαδέχθηκε τον Αλέξη τσίπρα στο βήμα του Ζαππείου.

«Τώρα ξεκινάει ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ για όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και σημείωσε ότι ήταν προφανής ο δόλος της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ. Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση για να μην φτάσουμε στην σημερινή ημέρα. Τα Ζάππεια τα ήθελαν για άλλους σκοπόυς είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ακόμα ότι δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο να πουλάει πατριωτισμό. «Ήταν πάντα πατριδοκάπηλοι» είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Αλέξη, η συνεργασία μας ήταν, είναι και θα είναι έντιμη».

Καλώ την αντιπολίτευση να εγκαταλείψει τη στείρα διαχαστική πολιτική είπε επίσης ο Πάνος Καμμένος ο οποίος κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε ότι ο Ελληνικός λαός έχει αυτή την στιγμή ως ηγέτη του τον καλυτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης.

“Και στα εθνικά θέματα αποδείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε Θερμοπύλες, Καταφέραμε ν’ αναδείξουμε την πατρίδα μας με το προσφυγικό, γιατί όταν στην Κεντρική Ευρώπη ούρλιαζαν με μίσος, οι Έλληνες αγκάλιασαν τους πρόσφυγες, προσέφεραν αγάπη και τροφή στους πρόσφυγες”. “Δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο της πολιτικής να πουλά πατριωτισμό, ήταν πάντα πατριδοκάπηλοι”,

Ο Π. Καμμένος διαβεβαίωσε τον “Αλέξη” ότι “παραμένουμε σταθεροί στις αξίες και τις αρχές μας και αυτή η συνεργασία ήταν, είναι και θα είναι μια έντιμη συνεργασία, προς όφελος της πατρίδας και του λαού της”. Ο Π. Καμμένος διαβεβαίωσε τον λαό ότι “έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα”.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΖΑΠΠΕΙΟ,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,EUROGROUP,ΔΝΤ,ΓΡΑΒΑΤΑ,ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.