ΒΑΤΕΡΛΩ Αδωνη Γεωργιάδη στο ΚΟΝΤΡΑ-Επιτέλους βρέθηκε δημοσιογράφος που τον στρίμωξε


subscribe https://tinyurl.com/hellenicnewsfeed

Έφαγε τα μούτρα του αλλά έβγαλε και τον πραγματικό του εαυτό ο Αδωνις Γεωργιαδης, Βλέπετε εχει συνηθίσει στα πανελ που τον χαϊδευουν και έπεσε σε δημοσιογραφο που τιμά το λειτούργημα του, τον Γιώργο Μελιγγώνη που του έβγαλε την μάσκα του δημοκράτη κι έδειξε το πραγματικό του εαυτό.

Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης προσπαθούσε να βρει επιχειρήματα να συνδέσει τους εγκληματίες τρομοκράτες με τον δημοκρατικό διάλογο κι όταν επέμεινε ο Μελιγγωνης να υπερασπιζεται την ελευθερία της άποψης, ο αντιπροεδρος της ΝΔ μίλησε για έγκλημα γνώμης!

Το “Έγκλημα γνώμης” υπήρχε στην ιερή εξέταση και στο ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως είναι ο ναζισμός, στην Βόρειο Κορέα και την Χιλή του Πινοσέτ που τους πετούσαν από τα αεροπλάνα .

Το Σύνταγμά μας καθιέρωσε την ελευθερία της σκέψεως και των στοχασμών – Ουδέποτε η γνώμη αποτελεί έγκλημα – Αποτελεί δικαίωμα

Ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου, άριστος νομικός έλεγε:
“Στη δημοκρατία δεν διώκεται το φρόνημα, η γνώμη, στη δημοκρατία διώκεται μόνο η παράνομη πράξη κι αυτή από τη δικαιοσύνη και όχι από την αυθαιρεσία της διοικήσεως;»

Κι όμως ούτε το Σύνταγμα γλίτωσε την παραποίηση από τον αντιπρόεδρο, που στο τέλος του βίντεο μας ειπε ότι «μπορείς να μου κάνεις κριτική αλλά αναλαμβάνεις την ευθύνη» και δεν μιλούσε για υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που υπάρχει στο αστικό δίκαιο κατοχυρωμένο δικαίωμα αν καποιος σε βρίζει, αλλά του ότι του κανουν πολιτική κριτική για τις πολιτικές πράξεις του!

Την στιγμή που όλος ο πολιτικός κόσμος και ολη η κοινωνία είναι απέναντι από τους τρομοκράτες που πλήξουν την Δημοκρατία , κάποιοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν για μικροπολιτική

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.