Η ισότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Μην περιμένετε ότι -όπως λένε οι διάφοροι «ειδήμονες»- η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έλθει κάποτε, για τον απλούστατο λόγο ότι σας παραπληροφορούν. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι μία πανάρχαια «κατασκευή» και επεκράτησε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ. Δεν μπορώ βέβαια να σας πείσω έτσι εύκολα για αυτό, αν και θα αρκούσε να προσέξετε το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ΗΣΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ. Δεν μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε, δεν μπορείτε να πάτε πουθενά, δεν μπορείτε καν να πεθάνετε αν δεν έχετε ταυτότητα, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.
Προς το παρόν όμως θα σας δείξω ότι η δικαιοσύνη της εφαρμόζεται ΠΑΝΤΟΥ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Η ισότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

 1. Ὁ/ἡ Fotiou Maria γράφει:

  Κύριε aaatosmihalis είναι προφανές οτι ο συλλογισμός σας κοιτάει μόνο την μικρή Εικόνα και κατηγορεί ενα κόμμα (Συριζα) της Ελλάδας , το οποίο σήμερα υπάρχει κι αύριο δεν υπάρχει.Αυτό που ελάχιστοι αναγνωρίζουν ως Πρόβλημα σήμερα, και άρα η Σκέψη τους είναι Ελλιπής -ειναι αυτό που ο Κισσινγκερ έχει πεί απο την Δεκαετία του ΄70 ,οτι στον Πλανήτη έχουμε Υπερπληθυσμό.Είναι πραγματικό Γεγονός οτι το 1900 ο ΠλΑΝΉΤΗς ΕΊΧΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 2,5 ΔΙΣ, και σήμερα το 2020 εχει πληθυσμό 7,5 δις.Τα Κέντρα Εξουσίας αυτό το γνωρίζουν και δρούν Αναλόγως καλά η κακά.Επίσης η Πολιτική Σκέψη ως Εργαλείο -είναι παλιά. Εργαλεία του Μαρξισμού η του Νεοφιλελευθερισμού του 1800.Παλιά η μη Εξελιγμένα για να αντιμετωπίσουν τις Σύγχρονες Μορφές Προβλημάτων.Δεν κάναμε τίποτε για την Ευημερία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ..!!! Το ίδιο που συνέβη στη γιαγιά με τα Τερλίκια η στο 12χρονο Αγοράκι συμβαίνει στην Εξελιγμένη Αμερική η στην ”Αριστερή΄΄Ρωσία και Κίνα η στην Ινδία ,Φιλιππινες κλπ κλπ.Ζούμε εναν Παγκόσμιο Καπιταλισμό-Φιλελευθερισμό-Ζούγκλας αν και Υπαινισσόμαστε οτι είμαστε Πολιτισμένοι Ανθρωποι.Εάν το Συνειδητοποιούσαμε αυτό θα έπρεπε να κλαίμε για το 95/100 των ανθρώπων του Πλανήτη.Υπάρχουν πολλές δουλειές να γίνουν επάνω στον Πλανήτη ,ωστε όλοι οι Ανθρωποι να έχουν δουλειά και Αξιοπρέπεια .Δεν τακτοποιήσαμε τον Πλανήτη Στοιχειωδώς στις βασικές Ανθρώπινες Ανάγκες και ξοδεύουμε ΤΡΙΣ για Διαστημικές Αποστολές ,με το Πρόσχημα οτι οι Πόροι της Γής δεν είναι Επαρκείς-στερώντας αυτα τα Κονδύλια απο την κάλυψη Βασικών Ανθρώπινων αναγκών.Τα Πολιτικά Συστήματα ως εχουν -εχουν αποτύχει και καλύπτουν μόνο τις ανάγκες των Λίγων.Κι αυτό είναι Παγκόσμιο Φαινόμενο-δεν είναι μόνο Ελληνικό.Δεν είναι Κακό οι Ανθρωποι να είναι καταγραμμένοι με Αριθμο ταυτοτητας ,Διαβατηρίου η Αμκα -μπάς και μπορεί να Δημιουργηθεί μια Τάξη στο Χάος του Κόσμου,στην κυκλοφορία των Πολιτών,Διακίνηση Εταιριών κλπ .Η Διαφθορά είναι Κακή και υπάρχει στην Πολιτισμένη Γερμανία η Ρωσία η Αμερική η Σουηδία.Η Κοινωνική Πρόνοια είναι ελλιπής στη Χώρα μας.ο Ανθρωπισμός ,ωστε αυτα τα φαινόμενα να μην αντιμετωπίζονται Αστυνομικά -αλλά Προνοιακά..!!!Αλλά και σε ολο τον ΠΛανήτη -οχι μόνο στη Χώρα μας.Πιστευετε οτι στην Αμερική αυτά τα περιστατικά, θα αντιμετωπιζόντουσαν Προνοιακά???Οχι !!!Εκεί είναι το Κέντρο και το Αντρο της Ζούγκλας.Είναι λίγα τα Κράτη αναπτυγμένα ως προς την Κοινωνική Πρόνοια.Αφού όλο το Παγκόσμιο Σύστημα κινείται σε ενα Φαντασιακό Φαντασμαγορικό Μοντέλο του super wouaou Νικητή κι όχι Προσγειωμένα ,στην ανάγκη Επιβίωσης του τελευταίου απλού Πολίτη. Αυτα τα γνωστά-Κακά Κέντρα Εξουσίας κάνουν Σχεδιασμό για τις επόμενες Διαστημικές Αποστολές των Επόμενων 100 χρόνων.Το Θέμα είναι τι κάνουν τα Καλά Κέντρα Εξουσίας ,πως αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και τι Διεξόδους και Διόδους Ζωής Δημιουργούν.!!!

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

   1] Καλά πού είδες ότι κατηγορώ μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ; Στις αναρτήσεις που κάνω κατά καιρούς κατηγορώ ΟΛΑ τα κόμματα και πολλές φορές τα ονομάζω «κώματα».

   2] Από Κίσσιγκερ άλλο τίποτα! Έχω μεταφράσει όλη την αναφορά του [NSSM 200] που έχει σαν θέμα τον «έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω γενοκτονίας με έλεγχο των τροφίμων». Είναι 55 ολόκληρες σελίδες Α4 και κάποια στιγμή θα την ανεβάσω και αυτήν. Αν θέλεις γράψε μου το email σου να σου την στείλω.

   3] Είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα διεθνή κέντρα εξουσίας θέλουν να περιορίσουν την ανθρωπότητα στα 500 εκατομμύρια. Από το 2009 στο «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Georgia Guidestones» αναφέρω όσες πληροφορίες βρήκα https://aatosmihalis.wordpress.com/2009/12/03/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bd-georgia-guidestones-2/

   4] ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι κακό να είμαστε οργανωμένοι και να έχουμε ταυτότητες κλπ. Αυτό το είπα για όσους νομίζουν ότι κάποια μέρα θα εμφανιστεί ο διάβολος για να μας βάλει έναν αριθμό στο κούτελο.

   5] Η διαφθορά δεν είναι απλά παγκόσμιο φαινόμενο. Και φυσικά δεν είναι μόνο ελληνικό. Γίνεται εισαγωγή της από τις «πολιτισμένες» χώρες. Στα σκάνδαλα της Ζίμενς, του ΟΤΕ κλπ κάποιοι «πολιτισμένοι» και «τίμιοι» γερμανοί πλήρωσαν τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας.
   Δες τί λέει ο Μακρυγιάννης στο “25η Μαρτίου, Μακρυγιάννης και σύγχρονοι Έλληνες”
   https://aatosmihalis.wordpress.com/2019/03/25/25%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%8a%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ad/

   6] Καλά Κέντρα Εξουσίας; Πού τα είδες τα «Καλά Κέντρα Εξουσίας;»

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Fotiou Maria γράφει:

  1)Οκ
  2)fotioumaria@hotmail.com
  3)500 εκατομμύρια ειναι ενα νούμερο μη Εφικτό -είναι μόνο οι Ανθρωποι της Ελίτ του Πλανήτη
  4) οκ
  5) η Διαφθορά στηρίζεται Ψυχολογικά και Υπαρξιακά στον Τρόπο της Εκπαιδευσή μας και στο Λάθος Μοντέλο Εγώ -Εσύ που προωθείται
  6)υπάρχουν Καλά Κέντρα Εξουσίας η Ψίγματα αυτών η Προσπάθειες αυτών, χωρίς να κυριαρχούν πχ Μαριναλέδα Ισπανίας,Οικολογικές Οργανώσεις ,Ορθόδοξα Μοναστήρια,Επιστημονικά Κέντρα κλπ κλπ απλά ψάχνεις να τα βρείς με το Φανάρι του Διογένη μές στον Κόσμο

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.